Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizden fazlasıyla etkileniyorsunuz ve sevgilinizin sizi bu konuda uyarmasına rağmen bu huyunuzdan vazgeçemediniz. Dikkat etmelisiniz yoksa ilişkiniz tehlikeye girebilir.

Müşterilerinize karşı biraz çekingen davranıyorsunuz ve bu yüzden amirinizin ihtarı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İşyerinizde biraz daha atılgan olmalısınız.

Elinize bir miktar para geçebilir yada maddi konularda bir beklentiniz olumlu olarak sonuçlanabilir. Fakat bu durum sizde bir para harcama isteği uyandırabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve ani kararlar vermemelisiniz. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok yorgun hissedeceğiniz bir gün. Bu yorgunluk duygularınızı ve sinirlerinizi etkileyecek. Sevdiğiniz insanların yakınlığına büyük ihtiyaç duyacaksınız. Zaman zaman olmayacak şeylere sinirlenebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir haber sizi sevindirecek. Arkadaşlarınızdan bazılarını ihmal ettiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde Cumartesi gününe adım atıyoruz. Bir yanımız huzuru bulmaktan yana, diğer yanımız sorumlukları yerine getirmekten yana. Hangisi daha huzur verirdi derseniz, tabii ki huzur tercihinden yanayız. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir. Maddi değerlere pek önem vermeyiz bu saatlerde. Daha çok desteklenmek, motive edilmek isteriz. Boşluk zamanı, soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler duygusal olarak sizi zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 22:19 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak  son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün. Organizasyon çalışmaları gerektiren durumlar söz konusu olacak. Güven duygusuna dayalı konular gündeme gelecek. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Çevrenizle kaynaşacağınız bir gün.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başladığınız işleri bitirmenizde fayda var. Yaptığınız işler için eleştirilme ihtimaliniz var. Dolayısıyla, en ince ayrıntıyı atlamamalısınız. Doğru şekilde ilerlemeniz durumunda olumlu değişiklikler yolda. Daha cesur olmalı ve yapılması gerekenleri yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlar dağınıklığa neden olabilir. Ancak başkalarından gizli şeyler de öğrenebilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla görüşebilir, çeşitli davetler ve toplantılara katılabilirsiniz. Etkileyici kişilerle ilişkiler kurabilir ve hoş tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyup ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Bu aralar, şimdiye kadar uzak durduğunuz konulara karşı daha cesur bir tavır içinde olmalısınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızdaki hareketlilik sizi biraz yormuş olabilir ama yine de işlerin üzerine gitmeyi bir görev bileceksiniz. Kendinizi rahatlatmanın en güzel yolu alıp başınızı gitmek ama bunu yapmakta zorlanıyorsunuz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü ruhani enerjiler devam ediyor. Bilinçaltı ve meditasyon çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Daha özgür hissetmek isteyeceğiniz insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Sağlık konusunda öncelikli olarak ruhsal ve ikincil olarak bedensel şifa bulmanız kaçınılmazdır. Dolayısıyla kişisel sağlığınız ve gelişiminiz için bu günün enerjilerinden faydalanmanız kaçınılmazdır. Ailenize de bu konularda destek vermeniz gerekebilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları sağlık

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>