Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir.

İş hayatınızda duygusallığınıza çok kapılıyorsunuz ve bu durum çevrenizdeki insanların hakkınızda olumsuz düşünmesine sebep oluyor. Duygusallığınızıortamınızda gizlemelisiniz.

Parasal konularda çok dikkatsiz davranıyorsunuz ve aşırı gereksiz harcamalarda bulunuyorsunuz. Lükse kaçan zevklerinizden biraz vazgeçmelisiniz yoksa bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça gergin ve stresli olabilirsiniz. Üzerinizdeki bu baskıyı başkalarına çatarak rahatlamaya atmaya çalışabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları kırmamaya çalışın ve onlarla yakın ilişkilere girmeye özen gösterin. Önümüzdeki günlerde şehir dışına çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Ailenizle ilişkilerinizin düzeldiği görünüyor.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:50 Ay-Mars görünümü, umut verici, sosyal ilişkileri güçlendiricidir. Fikirlerinizi kolayca ifade etmenizde, inandığınız yolda yürümenizde, hayata güven duymanızda etkilidir. Saat 08:22 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Huzurlu bir gün  geçirmemiz dileğimle,

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi bir an önce tamamlamalı ve diğer konulara geçmelisiniz. Belli konularda gel-gitler yaşansa da kariyerinizi ilgilendiren sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Olayların dışında kalmak istemiyorsanız, daha etkili yöntemler denemelisiniz. İmzalar ve sözleşmeler sırasında daha profesyonel hareket etmelisiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, sağlıkla veya yapılacak anlaşmalarla ilgili konularda daha fazla konuşmalı ve gereken yerde gerekli cevapları vermelisiniz. Çok çalışmanız ve diğerleriyle iyi ilişkiler kurmanız gereken zamanlar. Başkalarına yardımcı olmaktan kaçınmamanız ve danışmanlık yapmanız çok önemli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme, ele geçen bilgiler veya hümanist ve toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız. Sabah saatlerinde, daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Dün de yazdığım gibi, Uranüs'ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz başlangıçları, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstememiz durumunda istediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Eksik işlerinizi düzenleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızdan hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. İşbirliğine yatkın davranış- larınız olmasına rağmen sevdiğiniz insanla aynı fikri paylaşmayacaksınız

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Bilhassa hizmet alanınız veağınız arasında mesleki bağlantılar kurmak konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Öncelikli olaraksorumlulukları, müşteriler ve hizmetler odak noktanız olacaktır. Dinamik bir gün yaşayacaksınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 24" R
Ay
Aslan
20° 48' 18" R
Merkür
Koç
29° 17' 14"
Venüs
Boğa
19° 16' 25"
Mars
Koç
11° 06' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 45' 22"
Uranüs
Boğa
23° 12' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 44"
Lilith
Başak
24° 59' 01"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>