Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkese geri dönmeyeceğinizi söylüyorsunuz ama kafanız karışık. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe kısa bir süre kayıtsız görünecek, sonunda da görüşeceksiniz.

İş arkadaşlarınızın çoğunluğu tedirginlik yaşarken sizin huzurunuz yerinde. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği açıkça söylendi. Yine de arkadaşlarınız tedirginliği sizi de etkiliyor.

Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışınız söz konusu. Parayı dikkatli kullanma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

İşinizi son ana bırakma huyunuz size şimdiye kadar önemli bir zorluk yaşatmadı ama defa dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanları da olacak. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz. Aile içi problemler sizi bugünlerde biraz uğraştırabilir. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu arada yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, ilgilendiğimiz alanlarda bilgi sahibi olmak, yeteneklerimizi geliştirmek, insanlarla pozitif ilişkiler kurabilmek yönünde gayet faydalıdır. Ayrıca yabancı ülkelerde yerleşim veya kendi ülkemize geri dönüş konusunu tekrar bir ele almak, yolculuklar yapmak, felsefe, yasal konular, yabancı kişilerle ilişki kurmak yönünde de bir etkiyi sahiptir. Bu yılki Güneş-Yay geçişinde Satürn etkisini göz ardı edemeyiz. Bu ilerleme ve genişleme arzumuzun gerçekçi manada ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasında yarar vardır. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü, işlerimizi dikkatli ve planlı bir şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıcailişkilerinize, ailevi sorumluluklarınıza gereken özen ve sabrı göstermenizin faydalı olacağını gösteriyor. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisinde, ilişkinizle ilgili mevzularda, partnerin tavırları çok önemli. Eğer partneriniz sorunları görmezden geliyorsa veya üzerinize geliyorsa kızabilirsiniz. Yeteri kadar sorumluluklarım var, beni kimsenin üzmesine izin veremem diye söylenirsiniz. Saat 18:37 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişiler canınızı sıkabilirler. Ancak bunu kafanıza takmayın. Boşluk etkisi altında olur böyle şeyler. Siz kafanızın içinde aksaklık yaratan durumları şöyle bir sakince ele alın. Canınızı sıkan bir şey olursa, halledilecek ufak bir problemse halledin. Baktınız ki, epeyce önemli, Ay-Boşluk etkisinin bitmesini bekleyin. İş, sağlık, ilişki konularında aceleci davranmayın. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde dostlarımız, partnerimiz veya karşı cins üzerinde etkin oluruz. Maddi veya manevi konularda moral duygumuz yükselir. Yetenekli olduğumuz alanlarda bilgi ve becerimizi ortaya koyabiliriz. Eğitim,hayatı veya insan ilişkilerinde kendimize güveniriz. İnandığımız bir yoldan, davadan vazgeçmeyiz. Güzel haberler alırız. Bunlar bizi mest edicidir. İlişkimizdeki sorunları rahatlıkla çözüme kavuştururuz. Birbirinize güç katarsınız. Hukuk, siyaset, yabancılarla ilişkili işlerimiz başarılı sonuçlanır. Sosyal medyayı aktif kullanırız. Aşkta hakim tarafız. Bilgilenmeyi, tecrübe etmeyi, öğrenip başkalarıyla paylaşmayı severiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatınızda etkin bir durumdasınız. Bulunduğunuz ortamlarda birçok gözlerin üstünüze çevrilmesine neden olacak. Enerjiniz oldukça yüksek. Bilinçaltınız oldukça hızlı seyrediyor. Ay'ın etkisiyle, yoğun duygular içindesiniz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru zamanda, doğru yöntemlerle yapılan değişiklikler her zaman olumlu sonuçlar verir Sevgili Koç'lar. Tercihleriniz pek çok kişiyi etkileyebilir. Kısa bir yolculuk size yepyeni bir bakış açısı kazandırabilir. Aşkta olumlu enerjiler var.Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız yorulmanıza neden olabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları büyütmemeye özen gösterin. Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa girişilecek her türlü işinizde kalıcı adımlar atılabilir. İkili adımlarda iyi hissedeceksiniz ama diğer yandan sorumluluklarınız bakış açınızda sizi bir parça da olsa daraltacak.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca hukuki konular, majör eğitimler ve yabancı kültürlere odaklanacağınız etkilere sahip bulunuyorsunuz. Günlük işlerde tatmin edici ilerlemeler meydana gelebilir.Diğer taraftan ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerleyen Jüpiter etkisiyle ilişkilerinize hevesle yaklaşabilir akıllıca fırsatlar yaratabilirsiniz. Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili olumlu enerjilere sahip olmak için özel enerjilere sahipsiniz. Ortağınızla majör fikirler üzerinde uzlaşma sağlayabileceğiniz ve faydalı ilerlemeler kaydedebileceğiniz etkilere sahipsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>