Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız.

İşinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

İkili ilişkilerinize dikkat etmeli, öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, önemli huzursuzluklara açık olacağınız bir gün içerisindesiniz. Aslında iradeli davranabilseniz bu huzursuzluklar büyümeden önlenebilecek şeyler ama siz kendinizi bazı konulara o kadar şartlamışsınız ki kendi düşüncelerinizden başkalarına önem vermek şöyle dursun onları dinlemiyorsunuz bile.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünümüyle Çarşamba günümüz başlıyor. Bu enerji maddi ve kariyer hayatınızla ilgili konularda kazançlı çıkmak, güçlenmek arzunuzu ve  sorumluluk bilinci içinde hareket etmenizi, ileriye dönük düşünmenizi sağlayıcıdır. Mesleki ve toplumsal anlamdaki hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamanız adına güç elde etmiş oluyorsunuz.  Fakat bu gücü yanlış alanda değerlendirmemek için bilinçli davranmalısınız. Yeteneklerinizi ve bugüne dek öğrendiklerinizi toplum önünde ispat etmeye kendinizi hazırlamalısınız. Böylece maddi açıdan refaha kavuşabilirsiniz. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, günün bu saatlerini eğlenceli kılıyor. Hem yazışırız, konuşuruz hem de dilediğimiz gibi kendimizi ifade ederiz. İçimizdeki coşku bizi heveslendirir. Aşk hayatımız canlanır. Kısa sürse de, bu saatlerde keyfimiz yerindedir ve zamanı en aktif şekilde değerlendiririz. Güzel haberler alırız. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi iletişim, haberleşme, her türlü mesajlaşma, nakliye(kargo), ticari işler, basın, yayıncılık, internet,  uzun  seyahatlerde dikkatli olmamız tabii ki faydalıdır. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü, kendi paranızı kendiniz kazanabilme,veya toplumsal hayatta sorumluluklarınıza sahip çıkabilme anlamındaki önemini vurguluyor. İş başvurularında, görüşmelerinde, maddi anlamdaki düzenlemelerin işaretçisi oluyor.  Derinlikli düşünecek,  huzur ve güven içinde yaşamak adına neler yapılması gerektiğini belirleyeceksiniz. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, yolculukların, aşkla sarmaş dolaş olmanın, iletişimin, yakın çevrenizle olan her türlü temasın işaretçisidir. İnsana yaşama sevinci verir, hareketlilik kazandırır, canlandırır, iyileştirici gelişmeleri simgeleyen bir enerjidir. Sosyal yaşam tazelenir, insan umutlanır, her şeye rağmen hayatın güzellikler getirici yanlarını keşfeder. Aşk için olumlu bir zamandır. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Bugün düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Birçoğunuz sanat aktiviteleri ile maddi kazanımlar elde edeceksiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapmayı düşündüğünüzü netleştirebileceğiniz ve bağlantılarınızla bazı kişileri etkileyebileceğiniz günler. Kendinizde yapacağınız değişiklikler görüntünüzde olumlu değişiklikler yapmanızı ve önemli ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Bugünlerde çok fazla gergin olabileceğiniz olaylar yaşandı. Haliyle zihinsel olarak streslisiniz. Yakın bir dostunuzun davetini ret edebilirsiniz. Dinlenmelisiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizle yapılan etkinlikler, sosyal ortamlar ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ilehayatınızda, iletişim alanlarında, görüşmelerinizde ve haberleşme konusunda problemler yaşayabilirsiniz, ancak bu görünüm geçmişten bugüne beklediğiniz sizin için son derece önemli bir haberi de size getirebilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>