Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve farklı heyecanlar yaşamanız mümkün. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçireceksiniz.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız hatta para harcamayı bir zevk haline getirdiniz. Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu sizin için faydalı bir yolculuk olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde çözemediğiniz bir sıkıntı olacak. Biraz havanın yoğunluğu, biraz da bir arkadaşınızın başına gelen talihsiz bir olayın sizdeki etkisi yüzünden, içinizin daraldığını hissedeceksiniz. Yaşadığınız yerle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Bu girişimlerinizi destekleyenler olduğu gibi, karşı çıkanlar da olacak.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, işlerimiz ve mali konular üzerinde hesaplamalarda bulunmamızı sağlıyor. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 22:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Öğleden sonra bazı karışık ruh durumunuzun sakinleştiğini görecek ve farklı konularla ilgileneceksiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş fırsatlarını, maddi kararlarınızı, yatırımlarınızı gözden geçirmeli ve birikim yapmanın yollarını aramalısınız. Düşünmeden hareket etmeniz veya tepki vermeniz durumunda duygusal anlamda iniş çıkışlı bir gün olabilir. Gelecek vaat eden anlaşmalar veya kazançlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili istikrarlı bir sürece girmek isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için yeteneklerinizi kullanacağınız zamanlar var. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde en iyisini yapmak için uğraşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Başkalarıyla yapacağınız görüşmeler daha sonradan işinize yarayabilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzursuzlukları fazla abartmayın. Baskıcı yönleriniz başkalarını sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe ilişkileriniz güçleşebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. Ödemeler moralinizi bozsa da alacağınız güzel haberler bu sıkıntılarınızı dağıtacak.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması mesleğiniz ve kariyer alanınız olacaktır. Önemli toplantılarınızı vegörüşmelerinizi akşam saatlerine kadar halletmenizde fayda var.Zira daha sonra daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Üst çalışanlarınızla gerginlikler kaydedebilirsiniz. İşlerinizi ve görüşmelerinizi bilhassa sabah saatlerinde halletmelisiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. İş ve hizmet odaklı bir aylık sürece girmiş bulunuyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>