Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden oldukça yorulabilirsiniz. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin yüksek olabileceği bir gün. Aldığınız etkilerle girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 02:03 Merkür-Mars kavuşum etkisiyle başlıyor. Maddi konularda sağlam bir plan yapmak, ileriye dönük düşünmek ve her türlü iletişimde  güvenilirlik ilkesini gözetmek doğru olur. Saat 07:25 Ay-Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve ailemiz ve kıymetli bulduğumuz her şeyi korumak ve kollamak istiyoruz. Eğer dışarıdan gelebilecek olumsuz bir etki söz konusu olursa rahatlıkla savunmaya geçebiliriz. Hislerimiz hassas, duygularımız bir hayli etkili ve mahremiyet alanımıza kimsenin müdahalede bulunmasına izin vermiyoruz. Saat 12:48 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünümü altında,  sırlarınızı ancak çok güvendiğiniz dostlarınıza açmaktan hoşlanabilirsiniz. Güç birliğinde bulunmak, hedeflerinizi, diğer insanların yararına olacak şekilde yönlendirmeniz mümkün olabilir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı donelerde kullanıyorsunuz.. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapmayı düşündüğünüzü netleştirebileceğiniz ve bağlantılarınızla bazı kişileri etkileyebileceğiniz günler. Kendinizde yapacağınız değişiklikler görüntünüzde olumlu değişiklikler yapmanızı ve önemli ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Sahip olduğunuz tüm değerleri bugün gözden geçirerek içinizdeki kuşkuyu yok etmek isteyeceksiniz. Hislerinizin güçlü olmasından dolayı kuruntularınız var.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, ilişkiler açısından gerilimlere açık bir günden geçeceksiniz. Sınırları zorlamamak ve kaderinize güvenmek faydalı olacaktır.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>