Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, yakınlarınızla ilişkilerinizi rahatlatabilir. Bugün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, yakın ilişkilerinize karşı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 08:25 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Neptün olumlu enerji alışverişiyle başlıyor ve gün boyunca onun faydalı tesirlerinden yararlanacağız. Hem maddi hem de manevi anlamda yaratıcı gücünüzü ön planda tutacak olan bu görünüm,  ister sanatsal konularda olsun isterseniz geri planda üzerinde çalıştığınız alanda olsun sizi destekler. Rüyalar ve sezgiler olumlu tesirleriyle sizi sarıp sarmalar. Kendinize güven duymanız böyle bir etki altında gayet kolaydır. Şu sıralarda hangi meseleler üzerinde yoğunsanız, bunları sağlam ve istikrarlı bir şekilde yerli yerine oturtmanız mümkündür. Ben bu enerjiyi kişinin,  ruhsal anlamda tazelenmesini, kendi kendine yeterli hale gelebilmesini, problemlerini güçlü maneviyatıyla çözebilmesini sağlayan bir yansıma olarak görüyorum. İdeallerinize sahip çıkmanız ve kendinizden asla şüpheye düşmemeniz halinde halledemeyeceğiniz bir problem yoktur. Bir alacağın tahsil edilmesi, ilerlemek adına mesafe katedilmesi yönünde bu enerjinin size ışıklandırmasını diliyorum. Saat 15:22 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi,  çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı  kılmakta. İlginizi çeken  konularda bilgi toplamanız, görüşmek istediğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya çabucak bitirmeniz gereken işleriniz varsa bu olumlu enerjiden destek alarak halledebilirsiniz. Genel olarak ihtiyaçlarımızı doyurma arzumuzu yükseltici olan Ay-İkizler burcu geçişinde  kişi düşüncelerini içinden geldiği şekilde insanlara ifade edebildiğinde kendini başarılı sayar. Saat 22:10 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, hem bilgilenmemiz hem de kendimizi olumlu bir şekilde ifade edebilmemizde yardımcıdır. Fikirlerimizi öne sürebiliriz ve aktif hareket edebiliriz. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığında, özellikle yakın çevremizle olan ilişkimizde hareketlilik, haberleşme yoğun olur. Ancak henüz yeni tanıdığımız veya bir şekilde karşılaştığımız insanlarla aramızda belli bir mesafe koymayı tercih ederiz. Anlayışlı olmak, dinlemek, ifade etmek konusunda kendimizi daha fazla öne alabiliriz. Fakat bunun ayarını da bilmek lazım. Herkesin bizim gibi düşünmesi mümkün olmayabilir. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Bugün Mars sayesinde, kaçırdığınız fırsatların karşınıza çıkmasıyla aklınız karışabilir. Olumsuzlukların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyecek kadar mantıklı davranacaksınız.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz nefes arası! Son günlerin yorucu, şaşırtıcı veya gergin ortamlarının ardından ayak ayak üstüne atıp, olayların geneli ve uzun vadeli görünümü üzerine düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Karşı cins için popüler ve çekicisiniz. Bunun için sevenleriniz çoğalıyor ama sizin kalbiniz bir kişi için atıyor. Her yiğidin kalbinde bir aslan yatar sözü sanki sizin için söylenmiş. PARA: Hayatınız işbirliğine dayalı. Birçok kişiden yardım almaya kalkışıyorsunuz. Bunun için size bugün beceriksiz diyebilirler. Maddi destek gelecek korkmayın. SAĞLIK: Nefes darlığı çekiyorsunuz. Ciğerlerinizi üşütmüşsünüz. Bir takım aşılar yaptırmalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili görüşmeler yapmak, kariyer hedeflerinize yönelmek için ideal bir gün. İlişkilerinizde otoriter, mesafeli ve soğuk davranan kişi olabilirsiniz. Kesin yargılara varmadan önce enerjisi daha yumuşak bir günü tercih etmenizi önermekteyim. Aile büyüklerinize ve onların problemlerine vakit ayırmanız gerekebilir.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak sakin ve normale göre daha hareketsiz geçecek bir günde olabilirsiniz. Daha önceden, vakit yokluğundan dolayı yarım bırakmak veya ertelemek zorunda kaldığınız ya da ihmal ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 04" R
Ay
Balık
17° 51' 18"
Merkür
Koç
18° 47' 39"
Venüs
Boğa
05° 36' 10"
Mars
Koç
02° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 52"
Satürn
Balık
16° 53' 50"
Uranüs
Boğa
22° 33' 41"
Neptün
Balık
29° 01' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 04"
Lilith
Başak
23° 45' 08"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>