Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz.. Kötümser olmamaya bakın. Problemlerinizi ancak daha akılcı davranarak aşabilirsiniz.

Bozuk giden işlerinizi arkadaşlarınız yardımıyla düze çıkaracaksınız. İşinizde her an yüksek bir konuma geçebilirsiniz. Ama bunun için olaylara olumlu bakabilmeyi başarabilmeniz gerekiyor.

Harcamalarınıza daha fazla önem verin ve alışverişlerde daha akılcı olmaya özen gösterin. Akşam saatleri size beklediğiniz şartları getirmekte.

Günün ilk yarısı sosyal konular ve ortaklaşa girişimler için elverişli görünüyor. Bununla birlikte bazı gecikmelere de hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var. Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:32 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi elde edebilmemizi sağlayan ruhsal ve fiziksel güce sahip olmamızı sağlıyor. Etrafımızdaki insanlara fikirlerimizi kolaylıkla ifade edebilir, girişimde bulunmak için iletişimin her türlüsünü deneyebiliriz. Yazarak, konuşarak, görüşerek başkalarının ilgisini çekebiliriz. Ne yaptığınızı, hangi amaçla harekete geçtiğinizi bilerek ilerleyebilirsiniz. Bu saatte yapılan işlerde başarı mümkün gözüküyor. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimiziveya özel anlamda rahatlıkla ifade etmemizi sağlıyor. Bu saatlerde güven duygumuz gayet yüksek. Kendimizden eminiz ve hangi konuda ileri adım atmak istiyorsak bunu başarabiliriz. Ne için harekete geçtiğimizi ve neyi yaparsak başarılı olacağımızı iyi bilecek durumdayız. Karışık durumları kolayca çözebilir, yeni bir bakış açısıyla geçmişi de gözden geçirebiliriz. Beklediğimiz haberler gelebilir veya bu konuda umutlarımız yükselir. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki imkanları değerlendirmek isteyeceğin bir gündesin. Yeni başlangıçlar için yeni hedefler belirlemeye başlıyorsun.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabrınızı sınayan bazı konular sizi agresifleştirebilir. Motivasyonunuzu bu alanda yüksek tutun.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız daha fazla gündeme gelebilir. Eğitim almak istediğiniz konularda destek alabilirsiniz. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın. Sanatsal aktiviteler sizi rahatlatabilir. Ticari konularda sorumluluklarınız artabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız oldukça karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başında duygusal olarak hissettikleriniz, yaptıklarınızı belirleyebilir. Her şeye el atmak isteyebilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş eğitim vesorumluluklarını severek yerine getireceksiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması toplumsal yeriniz ve benlik alanınız olacaktır. Önemli görüşme ve organizasyonlarınızı halledeceğiniz olumlu etkilere sahipsiniz. Başöğretmen edasında hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Hukuki ve eğitsel alanda gerginlikler kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Sorumlu kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse mantıklı destekler alıp işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güvenilir diyaloglar deneyimleyebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>