Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik sosyal arayışlarınızı ortak yaşamaya çalışın. Bu anlamdaki yalnızlığı, zaman içinde onu size karşı tepkimeci yapabilir. Son zamanlarda sağdan soldan gelen eleştirilerin altı boş değil.

Biraz kuruntulu olarak değerlendirdiğiniz gelişmeler var. Bu yaklaşımınız bir fırsatın önünde freniniz oluyor. Önceden doğru tahminlerde bulunduğunuz konular, bugünlerde öngörüleriniz doğrultusunda sonuçlanacak.

Karmaşık para ilişkileri içine girebilirsiniz. Bu anlamda, henüz farkında olmadığınız gayretleriniz var. Abartılı para beklentileri içindeki insanların fikirlerinden zararlı bir biçimde etkilenebilirsiniz.

Sıcak ilişkiler kurmaya çalıştığınız insanlar, kendi kişisel sorunları nedeniyle size biraz uzak duruyor. Zamana bırakacağınız gelişmeler, lehinize dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda hoş bir yolculuğa döndüreceksiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:11-17:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İşleri aceleye getirmemeniz, kararlarınızı gözden geçirmeniz gayet faydalıdır. Bu gözden geçirme, daha sonra girişimde bulunacağınız konularda başarılı olmanızı sağlayabilir. Saat 15:28 Jüpiter-Satürn mücadeleci görünümü, yeteneklerinizi geliştirme yolunda eğitim ve tecrübelenme sürecidir. Sorumluluk almak, disiplinli çalışmak durumundasınız. Hiç kafanız karışmasın. Eğer siz isterseniz, ilgilendiğiniz alanda emek sarf ederek, canla başla çalışarak hayatınızı düzenlersiniz. Fazladan çalışacaksınız, öğrenmeye açık olacaksınız, ideallerinize sahip çıkacaksınız. Başarı ancak bu şekilde kazanılır. Yolunuz ve amacınız için, sabırlı olunuz, mücadelenizi veriniz gerisi gelir inanın buna.Saat 17:27 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, işimizden elde ettiğimiz gelir, arkadaşlarımızla olan bağlantımız, kişisel gelişimimizle alakalı tüm konular önemli hale geliyor. Eğer halledilmesi gereken bir mesele veya girişimde bulunmak istediğimiz birvarsa mutlaka halletmek isteyeceğiz. Uyum arzumuz yüksek. Ancak canımızı sıkan bir şey olursa buna tepkisiz kalmamız pek mümkün değil. Bulunduğu ortamı güzelleştiren, pozitif bir şekilde bizi yüreklendiren insanlarla olmak isteyeceğiz.Saat 18:04 Ay-Mars görünümü, geçtiğimiz Nisan sonundaki işlerimiz adına umut verici, sosyal ilişkileri güçlendiricidir. Ayrıca fikirlerinizi kolayca ifade etmenizde, inandığınız yolda yürümenizde, hayata güven duymanızda etkilidir.Saat 22:59 Ay-Venüs olumlu görünümü, sosyal hayatta, ilişkilerde, çevrenizdeki insanlarla olan her türlü irtibatınızda size hız kazandırır.  Kişi hayattan zevk almak ister. Yenilikleri takip ettiği gibi, eskiye ait konuları da şöyle bir gözden geçirir. Ailesiyle yakından ilgilenir, güzellikleri arzular. Gönlünüzden geçen isteklerinizin gerçekleşmesi dileğimle,

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Harcamalarınızda fazla esnek davranıyorsunuz.. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan olumlu durumlarla karşılaşabileceğiniz, parasal kazançların söz konusu olabileceği günler. Yapacağınız değişiklikler işlerinizi, sorumluluklarınızı veya görevlerinizi özgür şekilde ele almanızı sağlayabilir. Bağlayıcı sözler verebilir veya anlaşmalar yapabilirsiniz. Detayları atlamayın! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini biraz huzursuz veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Genel hatlarıyla bakıldığında, ilişkilerin zorlandığı bir süreçteyiz konuyla ilgili Pazartesi yazımın etkileri halen yürürlükte. Bugün maddi başlıklı konularda dikkat gerektiren bir gün. Özellikler sabah saatleri zorlayıcı görünüyor. Akşamüstü saatlerine kadar halsizlik, belirsizlik, kararsızlık ya da ne yöne gideceğini bilememe türünde durumlar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde daha akıcı diyaloglar içerisine girilebilir veya keyifli paylaşımlarda bulunulabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirisiniz. İlgilendiğiniz konularda otorite olan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boş hayallerle kendinize zarar veriyorsunuz. Gerçek şansınızı yakalamanız için geç kalmayın.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda risk almak, kredi çekmek, yüklü borçlara girmek gibi eylemlerden uzak durarak, ikili ilişkilerinizde kıskançlık ve güvensizlik gibi duygular yerine sevgi ve aşka yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz. Olumlu görüşmeler yapabilir, yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, seyahatlere gidebilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize dair birçok alanda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Oluşan olumsuzluklar karşısında nelerin değişmesi gerektiğini iyi gözlemlemelisiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde kendinizi ifade etmekte hiç zorlanmayacaksınız. İlişkiler esnasında daha dikkatli cümleler kurmak daha doğru olabilir. Yaratıcılık gerektiren işleriniz önümüzdeki ay boyunca kanatlanıyor ya da yaratıcılığınız çok yüksek diyebiliriz. İkili ilişkilerde biraz daha dikkatli hareket etmekte fayda var. Duygusal anlamda hassas günler.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın.

26 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 36" R
Ay
Balık
10° 17' 17"
Merkür
Koç
18° 28' 14"
Venüs
Boğa
04° 57' 28"
Mars
Koç
02° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 51' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 39"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>