Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyarlılık içinde kırmadan, incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları karşılıklı olarak daha da pekiştirebilir.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirdiğiniz oluyor. Ama sergilediğinizhacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Bir para tartışmanız var. Bunun dışında kalmanız pek mümkün görünmüyor. Parasızlık endişesi yaşamak istememeniz tedbirli davranışları, daha mantıklı harcamaları getirebilir.

Kendinize güveninizi ayakta tutmaya devam edin. Yersiz kuşkuculuklar içine girmeden, karşılaşacağınız birtakım önerileri ciddiye almalısınız. İş yaşamınızda önemli kazanımlar kapınızda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler içine girebilirsiniz. Bu yakınlarda meraklanacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz. Merakınızı, bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız. Kolay ikna olan, uzlaşmacı insanlarla çelişkileriniz, inatçı kişiliğinizi doğrular boyutlarda. Bu ilişkilerde daha tahammüllü olmanızda yarar var.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür yaşama arzumuzun işaretçisi olurken,  diğer yanıyla birçok meseleyi kritik etmemize neden olabilir. Fiziksel sağlığımızı önemsememiz, kilo kontrolümüzü mutlaka sağlamamız gerekir. Çünkü bunlara önem vermediğimizde rahat etmemiz mümkün olmaz. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresi, ilişki konularında her iki kişinin de aynı hedef üzerinde anlaşmaları ve birbirlerine destek olmaları, güç birliğinde bulunmaları yönünde önem taşıyor. Buna dikkat etmekte yarar var. Aksi takdirde anlaşmak kolay olmaz. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü, iyi niyetinizin suistimal edileceğini ve umutlu taşıdığınız bir meselenin yanlış yönde gelişeceğini düşünmenize neden olabilir. Bu yüzden endişe duyabilirsiniz. Böyle bir şey hissettiğinizde durumu mantıklı şekilde gözden geçiriniz. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa süreli seyahatleri, yeni kültürleri tanımayı, yeni bilgiler edinmeyi, sertifikalar almayı, kursları, konferansları, seminerleri , uzaktaki akrabaları , müşterileri veya akraba ve müşteri ziyaretlerini ya da tamamlanan projeleri, atılan imzaları akla getiren bir haftaya giriyorsunuz. Ayın son haftasında üzerinizdeki yüklerin veya baskının arttığını düşünebilirsiniz veya yeni yükler söz konusu olabilir. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Geçte olsa bu anlamda size destek çıkan kişilerde olabilir, ama siz çoktan bir yola giriş yapmış olacaksınız. Anlaşmazlıklara açıksınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru işleriniz yavaşlayabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken buna cesaret edemiyorsunuz ama yapmalısınız. Daha rahat edeceksiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler sizi hareketlendirebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alabilirseniz, bugün sizden mutlusu olmayacak.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya hizmet alanınızdaki fikirsel baskılarla başlıyorsunuz.Elinizdekifırsatlarını değerlendirme konusunda kendinizi yetersiz hissedebilir ve spesifik eğitimlere başlama mecburiyetinde hissedebilirsiniz. Diğer taraftan hevesli ve pozitif hisseden bir ruh hali içinde bulunuyor olmanız da destekleyici bir etki altında olduğunuzu gösteriyor.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>