Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Bu korkular ilişkinizi çok olumsuz etkiliyor. Görünürde onu kaybetmeniz için bir neden olmadığı halde, bu tavrınızla gerçekten kaybetmenin nedenlerini hazırlıyorsunuz.

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız. İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak.

Pişmanlığını bugünlerde yaşadığınız büyük bir ödemeniz var. Şimdiden onu toparlamaya girişmiş görünüyorsunuz. Biraz zorlanacaksınız, ama bu ödemenin de altından kalkacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapmayı düşündüğünüz ziyaret sizin için sandığınızdan çok anlam taşıyor. Bu yüzden bu toplantıyı aldığınızdan daha çok ciddiye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu enerji alışverişi görünümüyle güne adım atarken, insanın en büyük kazancının öncelikle iç dünyasındaki huzur olduğunu anlamasına yardımcı olacak. Ne fazla paranın insana mutluluk getirdiğini ne de az kazanmanın dünyanın sonu olmadığını idrak etmemizde vesile olacak. Kuruntu, vesvese, bağımlılık ve endişelerin bizi zayıf düşürebileceğini işaret ederek bizi şifalandıracak. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda çıkarlarımızı kollamanın, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde ise, planlı hareket etmenin işaretçisidir. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Ancak unutmayalım Merkür-Boğa burcunda gölgeli günleri dahil olmak üzere ay sonuna kadar etkili. Zihnimiz maddi kazanç, biriktirme, güvenli bir yaşam gibi olgulara odaklı çalışıyor. Ancak piyasanın durumu, mevcut şartlarımız, elimize geçen ve bütçemiz konusunda dikkatli ve ölçülü hareket etmemiz gerektiğini de bilelim. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kimsenin üstünüzde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç  hoşlanmazsınız. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Yay'da ilerleyen Mars sadece size değişik duygular verirken her alanda zorlamalar da yaşatıyor. Kendinizi fazla hırpalamayın. Olayları değiştiremezsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ve imajınızla ilgili konularda ani tepkilerden kaçınmalı ani tepkilerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Daha hazırlıklı planlar yapmanız için tüm gerçekleri öğrenmeniz veya verilerin doğruluğunu onaylatmanız gerekiyor. Bütçe yapmanızda şart. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde ani değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılarınız nedeniyle inançlarınızı yitirmemelisiniz. Bu aralar özel yaşamınızda kaos yaşıyorsunuz. İçinizi ferah tutun her şey yoluna girecek.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde moralinizin yüksek olduğu, takım çalışmaları ve arkadaş çevrenizle görüşmelerinizden keyif alacağınız plan ve projelerinize yönelebileceğiniz bir atmosfer sözkonusu iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilir, zamanınızı meditasyon, dua ve enerji çalışmalarına yönelerek faydalı olarak değerlendirebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, reklam, pazarlama, iletişimle ilgili konular ile yakın çevre alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz.Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için öğleden sonra saatlerini beklemeniz akıllıca olacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>