Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde aklınızdan geçenleri açıkça paylaşmanın yararını görebilirsiniz. Sizin için önemli kişilerle randevularınız esnasında maddi anlamda kazançlı çıkacağınız planlar ve fikir alışverişleri gündeme gelebilir. Kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhunuza iyi gelecek.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:29 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, hırsımızı körüklüyor ancak gerçek duygularımızı pek göstermek niyetinde değiliz. Kendimizle ve korkularımızla yüzleşmemizde mutlaka yarar var. Çünkü bunlar içimizde bir virüs gibi büyüyerek bizi esir alabilir. Ancak işleri oluruna bıraksanız bir türlü bırakmasınız bir türlü hali söz konusu. Bilincinizin derinliklerini açığa çıkaran Ay, hayattaki en önem verdiğiniz  her ne ise, ister aşk, para, eş, eğlence, çocuklar olsun farketmez onu tutkuyla istemenizi sağlar. Bulunduğunuz ortamda veya yaşam stilinize göre şekillenen günlük aktivite içinde ne görürseniz görün, gerçeğin peşinde koşarsınız. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. . Bugün karşılıklıgörüşmelerinde, finans konuların gündemde olacağını bilmelisiniz.. Çalıştığınızyerinde yapmak istediğiniz bir çok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz. Aklınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güvenmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhunuza iyi gelebilir. Sizin için önemli kişilerle randevularınız esnasında maddi anlamda kazançlı çıkacağınız planlar ve fikir alışverişleri gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde aklınızdan geçenleri açıkça paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe içinde olduğunuz konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Finansal kararlarda aceleci davranmamanızda fayda var. Gün içindeki belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yenilenmek için bazı konuları düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZ dostluğa önem veren renkli bir kişisiniz. Çevreden tepki almak istemiyorsanız, düşüncelerinizi daha da esnetmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendi isteklerinizle partnerinizin istekleri arasında kalabilirsiniz. Hayatın gizli kalmış yönlerini merak edeceksiniz. Duygusal anlamda ketum tavırlar içinde olacaksınız.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı düzenleyecek, yakınlarınıza karşı daha anlayışlı ve sevecen davranacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ziyaretinize gelebilir veya tesadüfen karşılaşabilirsiniz. Eski günleri hatırlayıp birlikte hoş vakit geçireceksiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>