Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde küçük sıkıntılarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bu eşitsizlikleri bulabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:34 Ay-Satürn ilişkimizdeki görüş farklılıklarına rağmen ortak bir karar verme yönünde olumludur. Ciddiyetle düşünürüz, sorumluluk alırız ve ilişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yaparız. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, mücadele, güçlü olma, gücümüzü kabul ettirme arzusu etkili oluyor. Hayat üzerimizde baskı uyguluyor ve biz bu baskılarla baş edebilmek için sabırlı olmakta zorlanıyoruz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. İkili ilişkiler, rekabet veya başkalarının bize olan yaklaşımları, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek veya aranızdaki dengeyi düzgün şekilde sağlamakta yarar vardır. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, sizin karşıt burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde, bir takım zorluklarla karşılaşmanız mümkün.. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişle bağlantılı kararlarlar alabilirsiniz veya geçmişte yaşanmış olan bazı olaylar alacağınız kararlarda etkili olabilir. Mutlu olma şansınız varsa bu fırsatı tepmemenizde fayda var. Öncelikle kendinizi düşünerek planlar yapmalı ya da ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere yanlış anlaşılmalar olabilir. Yabancılarla ilgili konularda fazla müdahaleci olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok güçlü ve azimlisiniz. Tehlikeyi ve macerayı seçmeyi tercih ediyorsunuz ancak kariyer vekonusunda rüzgar her an tersine dönebilir. Mali konulara dikkat edin.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal meselelerde başkalarından alacağınız tavsiyelere ihtiyacınız var. Her şeyi tam da olması gerektiği gibi halletmek istiyorsunuz. Bu nedenle duygu gerginliklerinizi iyi kontrol edin.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz.Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için öğleden sonra saatlerini beklemeniz akıllıca olacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 47" R
Ay
Oğlak
10° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 31' 18"
Venüs
Koç
29° 37' 52"
Mars
Balık
28° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 54"
Satürn
Balık
16° 28' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 02"
Neptün
Balık
28° 52' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 46"
Lilith
Başak
23° 12' 52"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>