Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde onay vereceğiniz bir konuda kendi değer yargılarınızdan sapmamaya özen göstereceksiniz. Başka değişik değerlendirmeler, sizi bu konuda etkilemeye çalışabilir. Önünüzdeki bazı seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay,  bilgi ve tecrübemizi, içimizden geleni, arzu ettiklerimizi ifade etmek, harekete geçmek, kendimizi göstermek hevesimizin yoğun olduğu bir gündeyiz. Ancak bunları yapmadan önce şöyle bir duruma bakmak, yeterli olup olmadığımızı sorgulamak gerekiyor. Dolunayın gerçekleştiği bugünkü görünümlere bakarak, durumu daha iyi anlamış oluruz. Ay-Mars kavuşumu, eğitimdenhayatına kadar hedef olarak belirlediğimiz yolda yürümek ve amacımıza ulaşmak hevesimizdir.  Her konuda ben buradayım demek isteriz. Ancak Mars geri hareketi,  önceden başlanmış işlerin eksiklerine bakmak, yarım kalan işleri bitirmek anlamında faydalı iken, hiç düşünmeden bir karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Onun için acele etmemek lazım. Güneş-Mars karşıtlığı, tam olarak hedefimizin bilincinde olma yönünde önem taşıyor. Yolculuk, iletişim, bilgilenme, kendimizi geliştirmek, eksiklerimizi görmek, bir daha bakmak, eğer yanlış bir yolda isek, mantıklı şekilde düşünerek hareket etmek anlamında kıymetlidir. Mars geri hareketi de mevcut durumu görmek için bir uyarıcıdır. Dağılmak yerine toparlanmak, birden fazla şeyle uğraşmak yerine, asıl hedefi belirlemek için faydalı buluyorum. Dolunayın yöneticisi Merkürün bugün geri hareketi sona erse de, önümüzdeki bir haftalık süreçte parasal konularda gerçekçi düşünmeliyiz. İhtiyaçlarımızın ne olduğunu tespit etmeliyiz. Gerek çalışma hayatımız gerekse çevremizle olan iletişimde,  sağlamlığı, güvenilir olanı önemseyeceğiz. Ay-Neptün görünümü, bize risk almaya yatkınlık, abartılı ve fazla heyecanlı davranabileceğimizi, sonra da yanılabileceğimizi işaret ediyor. Öğrendiklerimizi, bilgimizi, yapmak istediklerimizi bir daha gözden geçirmemiz faydalı olur. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasında bir çalışma sergiliyor ve sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Venüs finans evinizde ilerlerken, özel zevkler konusunda gizlilikler söz konusu olabilir. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ve imajınızla ilgili konularda ani tepkilerden kaçınmalı ani tepkilerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Daha hazırlıklı planlar yapmanız için tüm gerçekleri öğrenmeniz veya verilerin doğruluğunu onaylatmanız gerekiyor. Bütçe yapmanızda şart. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay hayata bakış açınız ve uzaklarla ilgili konulara vurgu yapıyor. Düşünce ve inançlarınızda daha sakin kalın.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların konuşmalarından bir anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. Fazla eleştiri yapmanız halinde onlar da sizi eleştirir. Uzlaşmacı olmaya çalışın.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, ilişkiler açısından gerilimlere açık bir günden geçeceksiniz. Sınırları zorlamamak ve kaderinize güvenmek faydalı olacaktır.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk ve medya alanlarınızda hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars etkili bu Dolunay’da agresyon dozunu ayarlamanız ve fikirsel çatışmalardan uzak kalmanız gerekiyor.Önemli bir hukuki davanız sonuçlanabilir. Uluslararası bir meselede sona gelinmiş olabilir. Ancak önemli olan buradaki tartışma ve çatışma şartlarına karşı sağduyu geliştirip bu durumu kazasız atlatmanızdır.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>