Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Tutarlı yaklaşımlarınızın ilişkinizi geliştireceği bir gündesiniz.

Kendinize duyduğunuz güvenin azalabileceği bugün, önünüze sürülen işi başarısızlık yapmak korkusu ile kabul etmeyebilirsiniz. Oysa pratik fikirlerinizi ortaya koyarak işin üstesinden gelebilirsiniz.

Parasal ve maddi konulara daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Belki de bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Yeni yatırımlar için zor koşullar getirebilir.

Gergin bir gün. Özellikle işe ait stresler ilişkilerinize güçlü bir şekilde yansıyacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki aşırı koşuşturmacılığınızı biraz frenlemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırıp özel isteklerinizi öne çıkarmanız sizin için yararlı olabilir. Ev yaşamınızda değişim düşünceleriniz, bugünlerde harekete dönüşebilir. Sık aralıklı ziyaretlerle geliştirmeye çalıştığınız bir oluşumda. sizi yalnızlık içinde bırakabilecek yanlışlar içindesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü, iyi niyetinizin suistimal edileceğini ve umutlu taşıdığınız bir meselenin yanlış yönde gelişeceğini düşünmenize neden olabilir. Bu yüzden endişe duyabilirsiniz. Böyle bir şey hissettiğinizde durumu mantıklı şekilde gözden geçiriniz. Kendinizi koyvermeyiniz. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresi, ilişki konularında her iki kişinin de aynı hedef üzerinde anlaşmaları ve birbirlerine destek olmaları, güç birliğinde bulunmaları yönünde önem taşıyor. Buna dikkat etmekte yarar var. Aksi takdirde anlaşmak kolay olmaz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin.. Mars'ın ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel evraklarınızda gerekli değişiklikleri yapmalısınız. Kart ödeme makbuzlarınızı, epostalarınızı, ehliyetiniz v.b başlıklı evraklarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Bazı harcamaları azaltarak önemsediğiniz konular için birikim yapma zamanıdır. Özel hayatınızı ilgilendiren sözler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki ani gelişmeler sizi değişime itebilir. İlgilendiğiniz konularda otorite olan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Parasal konularda verdiğiniz kararlarda tekrarlanmalar olabilir.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilge... Duygularınız akmaya başladı. Kalbinizi bir kişiye kilitlemişsiniz adeta. Olumsuz enerjileri beyninizden atmalısınız.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi yüksek bir ifadeyle yansıtarak, ikili ilişkilerde kendi şartlarınızı, özgürlüğünüzü ve kurallarınızı koruyabilir, yaptırım gücünüzü daha fazla gösterebilirsiniz. Ne var ki bu gerilimli enerji altında karşınızdaki insanlarla güç mücadelelerine girebilir, ani tartışmalara çekilebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde sabırlı ve dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,alanlarınızdaki maddi konularda güçlü insanlardan beklediğiniz desteği göreceksiniz. Parasal konularda güçleniyorsunuz. Dikkatli adımlarla her şey istediğiniz gibi olabilir.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün felsefi olarak bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde depresif bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Bunun geçici olacağı fikrini zihninizde tutarsanız günü daha rahat enerjilerle sonlandırma şansı bulabileceksiniz. Zihninizdeki fikirlere çözüm ve cevap bulamama gibi bir yetersizlik içine düşebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>