Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz hala ayrılıklarla sürüyor. Yine bir yolculuk söz konusu, ama bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağlayacak. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Gününüz yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Paranızı dikkatlice idare ediyor, ama buna rağmen yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda bazı arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içindesiniz.

Haklı olarak, çaresizlikten ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Fakat bu yola başvurduğunuzda biraz üzüleceğiniz bir davranışla da karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları hak ettiğinden çok fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Buna önem vermelisiniz.

27 Eylül 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, saat 10:00 da Neptün ile bir kavuşum yapacak. Bu etkiler altında, endişelerinizi yüce bir güce teslim ederek kendinizi rahatlatmak, böylece dış dünyanın üzerinizdeki baskısından kurtulmak mümkün. Genel olarakhayatının kendi içindeki endişeleri, karmaşası bazen nasıl da yoruyor bizi. İşte bu enerjiler huzur verici ve farklı bir pencereden dünyayı hissedebilmenizde yardımcıdır.

27 Eylül 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi etkisi altına alan belirsizlikler içinde olabilirsiniz. Bu yüzden önemli konularınıza ve duygusal durumunuza daha fazla özen göstermelisiniz. Geçmişle ilgili konuların hayatınıza daha sık girmesi ile bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Diğer yandan ilişkilerde aradığınız yenilenmeler sizi kriz ortamına çekecektir. Kendi bağımsızlığınız bazı sorunları tetikleyebilir.

27 Eylül 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Prestijinizi sarsmamak için hem gücünüzü hem zekanızı kullanıyorsunuz. İçsel olarak çok hırslı olduğunuz bir gün. Hırsınız size zarar vermesin.

27 Eylül 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

27 Eylül 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 19" R
Ay
Koç
10° 16' 47"
Merkür
Koç
19° 50' 32"
Venüs
Boğa
07° 29' 35"
Mars
Koç
03° 46' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 01' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 60"
Neptün
Balık
29° 03' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 09"
Lilith
Başak
23° 55' 20"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>