Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor.

Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu.

Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir.

Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz. İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her paylaşmacılığınızın tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Kredi, miras, eş veyaortağımızla olan mali ilişkimiz, burs alımı, vergi, hisse senedi, yatırım araçları, sigorta ödemeleri, yatırımlar, borçlarımızla ilgili konularda yapmak istediğimiz, bize göre olması gerektiğini düşündüğümüz YENİ planlamaları yürürlüğe koymak doğru olmaz. Çünkü umduğumuz gibi gelişmeyebilir, üzerinde hesap kitap yapmak doğru olur. Haziran sonuna kadar dikkatlice bu YENİ durumları gözden geçiririz. Gelelim bir başka önemli hususa. Diyelim ki siz, geçtiğimiz Şubat ayında yukarıdaki konularda bir girişimde bulunmuştunuz. Bir şeyleri başlatmıştınız veya düşünüyordunuz. İşte bunların tekrar gündeme gelmesi ve halledilmesi olasılığı yüksektir. Yine bu geri hareket süresince, kredi, miras ve bu saydığımız konularda gerginlik, sabırsızlık, bir anda verilen kararlar astarı yüzünden pahalıya mal olabilecek işlerdir. Verginizi zamanında ödeyiniz. Muhasebenizi iyi tutunuz. Bir sağlık probleminiz varsa, uzun zamandır şikayetçi iseniz, ameliyat olmanız gerekiyorsa ihmal etmeyiniz. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bazı başlıkları, evrakları ya da anlaşmaları gözden geçirebilir, yeni yöntem ve stratejiler belirleyebilirsiniz. Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar maddi başlıklarda sizi olumlu etkileyebilir. Yeni ve etkileyici fikirleriniz var.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili mücadele edeceğiniz koşullar olabilir. Ortaklı konularda tekrar düzenlemeniz gereken koşullar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kazanmak adına ekyapmak yada fırsatları değerlendirmek için fikir alışverişi yapın. Araç kullananlar sinirlerinize hakim olun.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren yeni ilişki teklifleri, ilişkilerde rahatlama, başarılı görüşmeler,seyahatleri, sizi mutlu edengörüşmeleri ve daha sosyal olarak, enerjinizi ve motivasyonunuzu yükselteceğiniz pozitif bir dönem sizi bekliyor olacak. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğu için, varolan şartları zorlamamak ve olası bir problem yaşasınız bile ertesi gün itibariyle çözümleneceğini bilerek hareket etmeniz faydalı olacaktır.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklarda, kendi imkânlarınızın dışında gelişen birtakım olaylarla karşılaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>