Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır. Birlikte ani kararlar alabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi heyecanlandıracak gelişmeler yaşama şansınız olacaktır ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Sıra dışı işlerle ilgilenebilirsiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte masraflar yapma şansınız olacaktır.

Yeni konular yada insanlar ilginizi çekebilir ve sizin için ilginç olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:11-16:59 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kafanız karıştığında, bir şeye sinirlendiğinizde veya birileri sizi anlamamakta ısrar ettiğinde elden geldiğince sakin olalım. Çünkü stres sizi çok daha fazla zorlayabilir. Ay boşluk etkisi altında, sağlık kontrolü, kişisel bakım, temizleme, hijyene dikkat etme, çanta ve dolabınızı düzenlenme, mesajlarınızı gözden geçirmek, eksik kalan işleri tamamlamak gayet olumludur. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, karmaşık ne varsa çözmek, düzenlemek isteriz. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçişiyle, hayata, insanlara ve kendinize karşı nazik davranmak partnerinizle aranızdaki dengeyi korumak yararlıdır. Genelde Terazi burcu günlerinde ne siz sınırları aşın ne de başkası sizinkini. Her şey hakça, adil ve eşit paylaşım içinde olursa lezzetine doyum olmaz. Tarafsız biçimde olayları ele almakta, deyim yerindeyse kefeleri yerli yerine oturtmakta yarar görüyorum. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür gezegeninin ileri harekete geçmesi ile tüm burçlar için oldukça hareketli bir zaman dilimi olacak. Bu dönemde sosyalleşme ve yaratıcılığınız artarak oldukça sağlam bağlantılar yapacaksınız. Çocuklarınızla ilişkileriniz olağandan çok daha iyi bir şekilde yürüyecek ve onlarla gururlanacağınız haberler alacaksınız.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir alışverişleri karşılıklı haber ve bilgi transferleri ön planda olabilir. Evinizi ailenizi ilgilendiren konularda koşuşturmalarınız da olabilir, aileniz sizin yanınızda olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Çalışma ortamınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranmayın. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor gününüz olabilir ancak bu zorlukları dostlarınızla birlikte aşacaksınız. Ayak bölgenizden uzun süredir şikayet ediyorsunuz artık dinlenmeyi öğrenin.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipülasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş rutininizde sabah daha şanslı ve keyifli etkiler altındasınız. Duygularınız önemli olacak. Öğleden sonraysa daha çok özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize odaklanacaksınız.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni istekler ve büyük beklentiler içine gireceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, heyecanınızı kontrol altına almalı ve ilişkilerinizde tedbirli davranmalısınız. Üzerinizde hissettiğiniz baskı azalıyor.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili planlar yapmaya odaklanabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ortaklarınızla işbirliği yapar ve konuların üzerine onlarla birlikte eğilirseniz, çok daha büyük başarılar getirecek olan planlar meydana getirebilirsiniz. Başarıyı arttırmanız işbirliğinize bağlı olabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 57" R
Ay
Başak
18° 54' 47"
Merkür
Boğa
02° 16' 46"
Venüs
Boğa
22° 10' 41"
Mars
Koç
12° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 09"
Satürn
Balık
17° 55' 06"
Uranüs
Boğa
23° 20' 32"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 57"
Lilith
Başak
25° 14' 43"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>