Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok dikkatsiz davranıyorsunuz ve sevgilinize karşı bazen anlamsız tavırlar sergiliyorsunuz. Bu duruma ilişkinizin sürmesi için dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda yorucu ve sıkıcı günler geçiriyorsunuz. Bu durum psikolojinizi olumsuz yönde etkiliyor. İş saatlerinin dışında kendinize bazı sosyal etkinlikler seçmelisiniz.

Alış verişe harcadığınız paralar yüzünden acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Özellikle taksitli alış verişlerden kaçınmalısınız.

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz ve bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Bu konuda soğukkanlı davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün başlkalarının etkisinde kalarak yanlış kararlar alabileceginiz yönünde uyarıyor sizleri. Anlık kararlar büyük krizleri doğurabilir aile ve özel yaşamınızda sorunları çözmek için çabalamalı başkalarının doğruları ile hareket etmemelisiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Aslan burcuna gerileyen Venüs,  özgürce yaşamanın, içimizden geldiği gibi aşkın tadına varmanın, bireysel isteklerimizi elde etmenin kolay olmadığını işaret ediyor. Her zaman her istediğin olmayabilir, beklemeyi bilmek gerekir diyor. Sizi tekrar düşünmeye, gözden geçirmeye çağırıyor. Bu çağrıya kulak vermemek mümkün değil. Durup aşk hayatımızı, ilişkimizi, bizim için yaşamın önemini bir daha düşüneceğiz ve hepsinden önemlisi, amacımızı belirleyip, tüm irademizle onun üstüne gidip gerçekleştireceğiz. Mücadele edeceğiz ve sonunda kendimizi kutlayacağız. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Bu dönemde, kısa bir müddet önce ayrılanlar eski sevgilinin sizin hayatınızda ne kadar önemli olduğunu düşünerek geri dönüş yapabilirsiniz veya eski sevgiliniz aynı şekilde size dönebilir.  Bu geri dönüş kalıcı mı değil mi iyice bakmak lazım. Bunu Venüs geri hareketinin bitiş tarihi olan (gölgeli günleri de hesaba katarsak, 13 Eylül sonrasını anlarız.  Bu durumda olanların daha önceki ayrılığın nedenleri üzerinde durmaları, bu dönüşle nelerin değiştiğini, farklı olduğunu anlamaları yerinde olur. Yeni tanışmalarda da yine aynı şekilde hemen ciddi bir ilişkiye girmek, evlenmek veya problemli ilişkinizi bitirmek gibi keskin kararlar vermeden önce iyi düşünülmelidir.Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki beş gün içerisinde eski aşklar veya yarım kalan ilişkiler ön plana çıkabilir veya çocuklarınızla ilişkileriniz ve bu anlamda yarım kalmış işler gündeme gelebilir. Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaş evinizde oluşan dolunay bu alanda bazı hassaslıklara neden olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerle uğraşmak, özel yaşantınızı etkileyebilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni ortamlara girebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz bu ortamlarda etkileme gücünüzü kullanabilir ve bazı kimseleri etkileyebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberler genelde olumlu olacaktır. Dostlarınızdan beklediğiniz haberler bugün size ulaşamayacak.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>