Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek.

5 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz,  saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu enerji, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır. Saat 07:14 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm sayesinde, düşüncelerimizi özgürce ifade edebilme, daha geniş bir açıdan hayatı ele alarak düşünebilme ve çevremizdeki insanlarla yazım ve sözel anlamda ifade edebilme gücü kazanacağız. Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığı hem kişisel hem de toplumsal ilişkilerin önemini vurguluyor. Arkadaşlarımızın bizi takdir etmesini, sevgilimizin bizi yüceltmesini istiyoruz. Toplumla birebir ilişkilerde demokratik davranırken, aşk hayatımızla ilgili meselelerde hükümran tavırlar gösterebiliriz. Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, çevrenizle olan her türlü sözel veya yazı dilinizi geliştirici bir enerjidir. Aşkta rahatlık ve özgürlük, ilişkide düşüncelerin paylaşımı, ahenkli ve hevesli tarzda konuşmak, düşünmek bu görünüm sayesinde kolaylaşır. Yolculuklar kısa seyirli olsa da, keyif vericidir. Görüşmeleriniz ister özel ister dostluklar anlamında olsun mutlu edicidir. Pazar gününe gayet uygun bir enerjidir. İnsanın rahatlaması, gönlünce hareket etmesi mümkündür. Bazıları için tatile çıkmak, yeni insanlarla tanışmak, yakınlarınızla sarmaş dolaş olmak anlamında güzel bir enerjidir. Saat 15:32-17:23 saatleri arasındaki Ay-Boşluk süresinde,  ileriye yönelik olarak düşünülen bir takım planlamalarda,  sosyal ilişkilerimizde, girişimde bulunmak istediğimiz konularda kafa karışıklığı yaşamamız  ve önümüzü görmekte zorlanmamız mümkündür. Sabırsız davranabiliriz. İdeallerimize yabancı olabiliriz. Ümitlerimizin azaldığını bile hissedebiliriz. İlişkilerimize dikkat edelim. Saat 17:23  itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı ve sezgilerinizi yükseltici enerji desteğiyle sezgilerimiz bir hayli yükseliyor. Aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji altında ruhumuz huzur bulmak ister. Her türlü olumsuzluktan, tuhaflıktan uzak durmak isteriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli kalıpların dışına çıkabileceğiniz veya belli alanlarda rutini yıkabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu beklentiler ve daha iyimser bir psikoloji söz konusu. İşbirliklerinden çok şey kazanabilirsiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Bugün bazı görmediğiniz yerleri hayal ediyor ve gitme arzusunda bulunuyorsunuz. Bugün bir yere gidecek durumunuz yok. İşleriniz ve zamanınız kısıtlı.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz ve yakın dostluklarınız odak noktanız iken, keyifli etkinliklerde yer alabilir, özel hayatınızda sizi mutlu eden görüşmeler yapabilirsiniz. İlişkisi problemli devam edenler için, stres seviyesinin yükselebileceği bir zaman diliminde olacağınız için, problemli konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

5 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde en eğlenceli günlerden biri olacak. Sevdiğinizle iletişiminiz güçlenecek. Yakın çevrenizle beraber keyifli planlar içinde olacaksınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek.

5 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

5 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>