Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri var gibi. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Genel anlamdaki boşluğunuzu aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

1 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 1 Mayıs saat 05:00-19 Mayıs saat 04:49 tarihleri arasında Merkür-ikizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu enerji etkinliği,  aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmak, aşkta iletişimi öne almak, konuşmak kadar dinlemek de bu dönemde önem taşıyor. Bu geçiş sadece aşk değil,  sizin yetenekli olduğunuz alanlarda başkalarının dikkatini çekerek elde edeceğiniz kazancın da göstergesidir. Ancak benim tavsiyem, parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeyi de bilmenizdir. 9 Mayıs tarihi bu anlamda önemlidir. Şimdiden bir hatırlatmada bulunayım, 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Onun içindir ki,  güven unsurunu önemsemek, hangi konuda olursa olsun bu süreçte söylediklerimize ve bize söylenenlere dikkat etmekte yarar var. Saat 19:58  Ay-Jüpiter olumlu görünümü, karşı cinsle temasın güçlendiği, sevdiğiniz kişiyle beraber olmanın rahatlatıcı etkisini bu enerji sayesinde hissedersiniz. Yeni bir tanışma veya bir mesele üzerinde partnerinizle konuşma anlamında da bu görünüm yararlıdır.

1 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay’ın Başak’taki  olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

30 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz. Mayıs ayının ilk haftasında çevrenize faydalı olmak isteyecek veya sosyal yardım faaliyetlerinde bulunabileceksiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın.

1 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

1 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi düşünmeyen ve özel hayatına dönen birini ne kadar çok düşünmeye başladınız. Zeki olmanıza rağmen bugün duygusal boşluk yaşıyorsunuz. Onu düşüneceğinize ailenizi düşünmelisiniz.

1 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 16.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 16.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

1 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

1 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>