Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlk hareketi kim yapacak siz mi o mu. Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Kendinizi unutmuş başkaları için harcamaya başlamışsınız. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız.

Başkalarının sağlık sorunuyla ilgili olmanız herkesin size danışmasına yol açıyor. En ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar fakat kendinizden fazla emin olmanız kimilerini rahatsız ediyor olabilir. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız.

11 Kasım 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz saat 00:33 Ay-Pluto zorlu görünümüyle başlıyor. Terazi burcunda ilerleyen Ay sizleri ışıklandırıcı bir yansıma. Dış dünyada gayet olumlu ilişkiler kurduğunuzu gösteriyor. Ancak Pluto, kimsenin bilmediği bazı endişelerin sizi bir hayli yorduğunu gösteriyor. Ancak öğle saatlerindeki Ay-Jüpiter görünümü sizi rahatlatıcıdır.

11 Kasım 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

11 Kasım 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Zihinsel dağınıklılığınız aşk ilişkinizi tehlikeye düşürebilir. Sıkıntı her insanda olabilir. Sorunları bu kadar düşünmemeye önem verin. Düzelecektir.

11 Kasım 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Kasım 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>