Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

Çok uzun bir telefon görüşmeniz, sizi bugün fazlaca gerebilir. Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz.

Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlara banko oynamanızı gerektirmemeli. Bazı veriler olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

6 Kasım 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı  günümüz Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bireysellik, coşku, özgüven doluyuz.  Kimseye eğilmeden, boyun bükmeden, birilerini beklemeden yol almaktan yanayız. Genel olarak Ay-Aslan geçişlerinde olduğu gibi yine değişimden yanayız.  Ancak bedelsiz ve ödünsüz olsun istiyoruz.  Bu ilişkimizde de böyle, günlük tempomuzda da böyle. Bize bir adım gelene, on adım yaklaşırız.  Yeter ki, yaklaşımında içten olsun. Bu enerji, huzur duygunuzun ancak ve ancak sağlıklı bir ilişki yaşamanız halinde yükseleceğinizin işaretidir. Bugün bir yandan kendi isteklerinizi öne sürdüğümüzde  kabul edilmesini bekleyeceğiz.  Ancak, özel ilişkinizde sorunlar nedeniyle pes etmiş ve artık umudunuz kalmadığını düşüyorsanız önce bir durup olan bitene bakın. Gerçekten her şey çok mu olumsuz? Yoksa siz biraz abartıyor musunuz?  Unutmayalım ki, Merkür gölgeli günlerdeyiz ve Çarşamba günü Merkür geri hareketi  başlıyor. Bu demektir ki, Kasım öncesi olan durumların ele alınması, pürüzlere bir bakılması, bunların düzeltilmesi, tamamlanması gerekiyor. Kasım sonrası olan işlerin de mercek altına alınması, üzerinde düşünülmesi faydalı.  Bu arada hangi konuda olursa olsun yenilik anlamında uygulamalardan uzak duracağız. Nihai kararlar vermeyeceğiz. Çarşamba günkü yorumlarınızda geri hareketi detaylı işleyeceğim.

6 Kasım 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarınız ve sizi harekete geçiren olumlu öneriler dikkat çekiyor. Son derece kazançlı olacağınız anlaşmalar üzerinden rahatlık söz konusu. Bir yandan da yakın ilişkilerde pozitif gelişmeler var. Arkadaşlıklar ve ortak çalışmalar yeni paylaşımlara işaret etmekte. İş hayatınızda ise oldukça kısıtlayıcı etkiler altındasınız. Ast üst ilişkileri adına sorunlar yaşanabilir.

6 Kasım 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Derin bir uykuya dalmış gibisiniz. Artık uyanma zamanınız geldi. Kendinizle ilgili kararları başkalarının vermesine izin vermemelisiniz. Karar alma vakti.

6 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

6 Kasım 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>