Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Sizin adar etkilenmemiş görüntüsünün, sizin tahmininizden başka dayanağı yok. Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, hiç romantik değil.

Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor, biraz daha sabır. İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var.

Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz içir esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Kendinizi sıkmanız gerekiyor.

O, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir tarzda anlatmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ilişkinizde birine verdiğiniz değerin, onun umursamazlığıyla daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Bu, biraz hastalıklı bir ilişki görüntüsü veriyor. Etkilendiğiniz kişinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyor, bekliyorsunuz. Ama bu gecikme, duygularınızın karşılığı olmadığı anlamını taşımıyor. Umutsuzluk için çok erken.

9 Kasım 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz   saat 08:22 Ay-Jüpiter görünümüyle  başlıyor. Sizin fikirlerinize muhalefette bulunan bazen deyim yerindeyse çizmeyi aşan kişilere dikkat ediniz. Kimsenin aklına ihtiyacınız yok. Eğer düzgün bir şekilde konuşulursa dinlemeye hazırsınız. Ancak dayatmalarda bulunulursa buna izin vermezsiniz. Gün içinde bir çok meseleyi Kasım önce ve Kasım sonrası diye gözden geçirmekte yarar var. Aşk hayatınızla ilgili konularda abartıya kaçmayınız. İş hayatınızı ilgilendiren meselelerde ise, bir daha düşünmekte yarar var.

9 Kasım 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkiler ve başkalarının sizin hakkınızda düşündükleri önceliğiniz olacak. Zira duygusal yakınlıklarda bazı endişeler ve ifade edilemeyen duygular söz konusu. Ayrıca parasal açıdan eşin veya ortağın kaynakları üzerinde durmanız gerekebilir. Sahip olduğunuz maddi değerleri iyi kullanmalı, sigorta ya da alacaklarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

9 Kasım 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Her alanda işinize aktiflik kazandırmak için çabalıyorsunuz. Bugün ince ayrıntılara düşkünlüğünüz bir takım işlerinizi ağırlaştırabilir. Yardım almalısınız.

8 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

9 Kasım 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 09" R
Ay
Balık
05° 14' 30"
Merkür
Koç
18° 15' 49"
Venüs
Boğa
04° 31' 30"
Mars
Koç
01° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 34"
Satürn
Balık
16° 49' 24"
Uranüs
Boğa
22° 30' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 09"
Lilith
Başak
23° 39' 18"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>