Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız.

Şöyle kıyıda köşede, az gelirli ama doyumlu, daha doğala dönük birözlemi sizde gitgide bağımlılık haline geliyor. Bu bağımlılık içinde işlerinizden tatmin olmanız mümkün görünmüyor.

Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir.

İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne karartıyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz. Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor.

7 Kasım 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yorumunuzda, önce Yay, ardından Akrep burcunda gerileyecek Merkür geri hareketinin etkilerinden söz ettim.  7 Kasım(saat 01:04)-14 Kasım(saat 09:42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Hedeflerinizi gerçekleştirme, sosyal ilişkiler, yolculuklar, arkadaşlarınızla aranızdaki meseleler,yerinizin mali durumu, eşinizin sosyal ilişkileri, projeleriniz, eğitim,ve ticaretle ilgili işler ve faaliyetler,  grup ilişkileri,  liderlik çalışmaları, pazarlama, hukuki konular, davalar, marka tescili, akademik girişimler, aşk hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı,  dikkatli olmalısınız.  Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda  baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız  halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda  çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek,   analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

7 Kasım 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok alanda tek başına karar verme şansınız yok. Ancak ilişkiler ve ortaklıklar açısından sizi sorumlu kılan gelişmeler olumlu bir sürece işaret etmekte. Yeni anlaşmalar beklentilerinizi destekler şekilde gelişebilir. Bugün sosyal açıdan da canlı zamanlar var. Yakın arkadaşlıklar ve ortak paylaşımlar size yeterince aktif çalışmalar getirecek.

7 Kasım 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sıkıntılarınızı kısa sürede olsa bir kenara bırakıp girdiğiniz eğlenceli ortamlara ayak uydurmaya çalışın. Böylelikle sorunlarınız gözünüzde küçülecek.

7 Kasım 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

7 Kasım 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>