Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi ihmal ediyorsunuz. O ve yakınlarınız koro halinde bunu söylüyorlar, ama duymazdan geliyorsunuz. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.

Birarkadaşınız gözünüzün önünde gitgide değişiyor. Yaltaklanmaları, çıkarcı yaklaşımları sizi şaşırtıyor. Bu değişimde gösterdiği sürat, artık onu artık yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi.

Sağa sola dağıttığınız paraların hesabını tutmanız gerekiyor. Bu eksikliğiniz iki yakanızın bir araya gelmemesine yol açıyor. Muhasebenizi tutacak bir dosta ihtiyacınız var. Partneriniz bu konuda sizden pek farklı görünmüyor.

Kimseye danışmadan vereceğiniz bir karar, biraz da şansınızın desteğiyle doğru yere oturacak. Ama bu sonuçtan, iyi bir yönteminiz olduğu fikrini çıkarmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor. Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, henüz yerine oturmamış işler ve düzeltilmesi gerekenler bizi düşündürür. Dış dünya ile ilişki kurarız ama mecburiyetlerden hiç hoşlanmayız. Bugün saatlerde size tavsiyem şöyle güzel bir dinlenmeniz ve rahatlamanızdır. Saat 02:49-15:43 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak bir çok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 15:43 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde,  dünyanın çirkinliklerine karşın güzelliklerinin de bulunduğunu düşünüyoruz. Hayallerimiz neler, hangisini gerçekleştirebiliriz gibi soruları cevaplama günündeyiz. Maddi konularda şans veren Balık günleri, çift kısmetliliğin işareti. Bir yerden bir şekilde imdadınıza birinin yetişmesi mümkün. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir. Güçlü arkadaş çevrenizle yapacağınız işbirliğini vurgularken, idealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız. Toplumun değer yargılarının önemli olduğu bugünde, bazı gerçeklerden yola çıkarak, kendinizi aşma konusunda önemli değişimler sizi bekliyor..

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konular ve sorunlar maddi manevi veya sağlığınızı etkileyecek noktaya taşınmamalı. Artı ve eksileri doğru hesaplamalı, ardından ilerleme sağlamak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Gelecek vaat eden anlaşmalar veya bağlayıcı sözler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Yabancılarla ilgili konular olabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçının. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniş teklifler, özel hayatınıza dair cazip görüşmeler söz konusu olabilir. Bugün insanlarla birlikte zaman geçirmek açısından çekici görüneceksiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden vermiş olduğunuz sözler ya da yapılması gereken işler, sizi aşağıya çekebilir. Sorumlulukları ertelemenin karşılığında bugün biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Objektif olmaktansa daha sübjektif bir bakış açısıyla maddi ve manevi kaynaklarınızı derleyip toparlama durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön planda görülebilir.Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz. Sabah ağır başlayan enerjiler gün boyu etkisini sürdürebilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 43" R
Ay
Terazi
14° 04' 34"
Merkür
Boğa
05° 10' 13"
Venüs
Boğa
24° 47' 30"
Mars
Koç
14° 31' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 14"
Satürn
Balık
18° 03' 29"
Uranüs
Boğa
23° 27' 55"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 18"
Lilith
Başak
25° 28' 51"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>