Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi duygusal anlamda yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bu yorgunluk fiziksel olarak kendini gösterebilir. Genel olarak dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bugün öğleden sonra alacağınız bir davete zorla katılabilir orada sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerden akşam saatlerinde haber alabilirsiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında yeni haftaya merhaba diyeceğiz. Adil ve tarafsız bir şekilde durumları ele almak ve konuşmak gerekiyor.  Sadece siz değil çevrenizdeki kişilerin de böyle düşünmesi lazım.  Eğer bencil yaklaşımlar söz konusu olursa, bazı kişilerle istemeden de olsa çatışırsınız. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü,  başkalarına destek olmak, yanlışları düzeltmek isteği verir. Tek başına değil, ortaklaşa bir amaç için,  ailenizle veya bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma arzunuz yükselir. Tamamen içgüdüsel bir şekilde harekete geçersiniz. İnandığınız değerlere sahip çıkmak adına kararlar verebilirsiniz.  Ancak ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı peşinde olduğumuz yeniliklerin, gerçekten sizin için önemi olan her şeyin peşinden gidişinizin işaretçisidir. Kendinizi başkalarına orijinal bir şekilde, yaratıcı tarzda ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Ancak dış seslere, insanlara da kulaklarınızı kapatmayınız. Tarafsız davranmayı bildiğiniz sürece el üstünde tutabilirsiniz. Saat 13:08 Ay-Pluto zorlu görünümü, kimsenin duymasını istemediğiniz bazı meseleler üzerinde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. İdare etmek zorunda kaldığımız ilişkiler veya meseleler gücümüzü azaltabilir. Aslında amacımız yolumuzda ilerlemek ve kendimizi kanıtlamaktır. Fakat başkalarına uymak canımızı sıkabilir. Sesimizi de çıkaramayız. Ya sabır çekeriz. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, fikirlerimizi ateşli bir şekilde savunmaya, kabul ettirmeye, uygulamaya dönük düşündüğümüzü gösteriyor. Çünkü bildiklerimizin doğruluğundan şüphemiz yok. Ancak mevcutve parasal açıdan duruma bakmak gerekiyor. Eğer bir karar vereceksek, risk faktörünü göz önüne almamız lazım. Bize faydası veya zararı olur mu diye bakmakta yarar var. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Daha sonra size artı getirecek kişileri kendinize çekiyorsunuz. Çevrenize izdüşümleriniz olumlu yönde. Enerjiniz güçleniyor.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz. Ancak, bu amaçla diğerlerini ikna etmeniz ve harekete geçirmeniz çözüm bulmaktan da daha fazla zaman alabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün meraklı ve oldukça maceraperest bir ruh hali içindesiniz. Yaşayacağınız bazı karşılaşmalar sizde hareket özlemi doğurabilir. Coşkulu bir şekilde uzak ve egzotik yolculuk planları yapabilirsiniz. Ancak gün içinde eğitim konusunda da önemli haberler söz konusu. Akademik çalışmalarda merakınızı ve özgürlük duygunuzu tatmin edecek gelişmeler var.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN yakın arkadaşlarınızın sizi hayal kırıklığına uğratmaları söz konusu olabilir. Ancak olayları abartmak istemeyeceksiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>