Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Güzel yemeklerle aranız iyi, bugün tam istediğiniz gibi bir yemek fırsatı önünüze çıkabilir. Dost, akraba davetleri alabilirsiniz, sakın kaçırmayın, tam ağzınıza layık yemekler olacak. İşyerinizdeki bir değişiklik hem sevindirecek, hem üzecek sizi. Gözlerinizi fazla yoruyorsunuz. Sevdiğinizin beklentilerine yanıt vermekten uzak bir gününüzdesiniz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:49 Mars-Kuzey düğüm kavuşumuyla yeni haftamızı karşılıyoruz. Hayata sadece kendi gözlüklerimizle bakarak değil insani anlamda bakarak, olan bitenleri ele almamız gerektiğini söyleyen bu görünüm, sizlerin doğanızda zaten mevcuttur. Bir yanımız kendi çevrem, kendi bildiklerim, kendi yapacaklarım diye bizi uyarıp, bencilliğe itiyorsa, bu görünüm altında bu bakış açısından mutlaka uzaklaşmamız gerekiyor. Dünyayı sınırlara bölünmüş bir yer olarak değil tüm insanlığın nefes aldığı bir gezegen olarak görmemiz lazım. Kaldı ki siz Kovalar bu görüş yapısında insanlarsınız. İşte bu görünüm, sizin gibi hümanist insanların başkalarıyla olan temasını güçlendirici bir yansımadır. Hem bilginizi diğerleriyle paylaşabilir hem el birliğinde bulunabilir hem de hedeflerinizi tayin edebilirsiniz. Böylece sınırlarınız genişler, bir çok insana eğitim,veya farklı şekilde ulaşabilirsiniz. Saat 08:08 Ay-Uranüs olumlu görünümü medya önünde veya bulunduğunuz ortamda  ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Sosyal faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek. Saat 08:26 Ay-Satürn zorlu görünümü, özgürce düşünmemizi, yenilikleri uygulama arzumuzu büyütüyor. Akrep burcunda ilerleyen Satürn ise, başkalarının üzerimizdeki baskısının işareti olduğu için, biraz sıkılabiliriz. Saat 20:38 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Yenilikçi ve parlak fikirlerinizle her türlü konuda başarılı olabilirsiniz. Saat 22:23-15 Temmuz saat 05:40 arası boşlukta ilerleyecek Ay etkisi altında  kendinizi dış dünyada ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya aksettirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanki tüm dünyayı kafanızın üzerinde taşıyor gibisinizdir. Yapılacak onca şey, bazen bir insanın tek sözüne kalmış gibidir. Hassas kişilerde,  boşluk saatleri zorlayıcı olabilir. Yeni haftamızın  güzel gelişmelere işaret olması dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı ifade ederken, enerjik ve yaratıcı tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Kişisel amaçlarınız doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Sizin sakin yapınızı zorlayacak yeni motivasyonlara ihtiyacınız var. Fikir ayrılıkları yaşadığınız kişilere dikkat etmelisiniz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat edin! Dolunay, bazı konuların gerçek nedenlerini anlamanızı sağlayabilir. Kafanızdaki sorular yanıt bulacaktır. Sözünde durmayan kişilere sitem etmek yerine, sözünde duran kişilerle iletişime geçmenin daha doğru olacağı günler. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak enerjiler etrafınızı sarıyor. Yeni ilişkilere başlayabilir ya da var olan ilişkinize canlılık katabilirsiniz. Aynı tazeleyici enerjiyi kendinize yönlendirip yaşam tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Daha sağlıklı ve olumlu alışkanlıklara yönelmeniz sandığınızdan daha kolay olacak. Giyim tarzınızda değişiklik olabilir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli kovalar, evliliğinizle ilgili sıkıntılar varsa bu konuda bugün net kararlar almamakta fayda var. Bu konudaki sıkıntılarınızı işinize ve kendi ailenize yansıtmayın.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>