Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizi fazlasıyla sorgulayabilir, olumsuz yargılara vararak yanlış kararlar alabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz.

Gün içinde yapacağınız çalışmalar, özellikle öğleden önce saatlerinde size daha zor gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın sert açısı ikili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve maddi konular rahat ilerlerken gelişmelerden keyif duyabilirsiniz.

15 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni günümüz önemli bir tutulmanın etkisi altında başlıyor. Terazi-Koç burç aksı üzerinde gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulmasının içeriğini, nelere işaret ettiğini anlamak için, gün  içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamızda yarar var. Şimdi detaylı bir şekilde duruma bir bakalım. Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu bu tutulmanın, farklı fikirlerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı ve öyle herkeste pek görülmeyen yeteneklerinizi öne sürmeniz ve insanları etkilemeniz yönünde size kuvvet ve ışık sunuyor. Bu tabii ki iyiye işarettir. Hızlı öğreniyorsunuz ve çevrenizdeki insanları da etkiliyorsunuz. Çalışmalarınız başarılı bulunabilir, sıra dışı olarak kabul edilebilir. Peki ne zorluyor. Bu kavuşumun yöneticisi olan Mars geri hareketi dışa açılma ve başkalarıyla işbirliği yapma yönünde engeller çıkartıyor. Fakat bu engeller Temmuz ortası itibariyle azalacaktır. Sabırla bekleyiniz. Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm gayretli ve açıkça söylemek gerekirse bir hayli cesur şekilde öne çıkmak, ihtirasla engelleri aşmak ve ne olursa olsun amaca ulaşmak dürtüsüdür. Fakat bunun ayarını da bilmek gerekir. Başınızdan büyük işlere, büyük projelere kalkışmadan önce enine boyuna düşünmenizde yarar vardır. Ne yöne gittiğinizi, hangi yolda ilerlediğinizi lütfen bilinçli bir şekilde ele alınız. Sonra umduğunuz gibi bir karşılık (maddi-manevi) göremediğiniz için stres altında kalmayınız. Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması ve doğal olarak göz önüne almamız gereken Mars geri hareketi gösteriyor ki, yurtdışıyla alakalı işler, projeler, bir başka yere yerleşim, eğitim, ticari, hukuk veya farklı konulardaki planlarınızı zamana yayarak ve iyice üstünde düşünerek yapmalısınız. Şartlara, getirilerine, artı ve eksi yönlerine bir bakalım. Zaten Temmuz ortası ve Ekim ayındaki gelişmeler, belki de farklı bir yolu işaret edecektir. Şu andaki engellere zorlanmalara sinirlenmeden, sabırla çalışmalarınızı sürdürmenizde yarar görüyorum. Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

15 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Güçlübirliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu ve onlarla iletişim sağlamak için, kısa yollar söz konusu olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz alanları seçerek, başarınızı perçinleyecek işler peşindesiniz. Finans konuları gündeme gelecek.

15 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir. Bu durumda altenatif yol ve alışılmadık yöntemlere başvurmalısınız. Teoride göze çok cazip görünen adımlar atma, cazip görünen alanlarda harekete geçme,birliği yapma veya mevcut bazı durumları kabullenme isteği duyulsa da gerçekler veya olayların gelişimi pratikte çok AMA ÇOK farklı olabilir. Yakın bir gelecekte, bugünkü olayların nasıl farklı ve uygulanılabilirlikten uzak olduğu ya da ne tür komplikasyonlar yaratacağı anlaşılacaktır. Bu nedenle, bugünlerde temkinli davranmak, olayları her açıdan görmek ve araştırmacı olup gerçeklere ulaşmak önem taşıyor. Bu arada riskli yerlerde bulunmak, riskli işlerle uğraşmak, risk unsuru olabilecek kişilerle muhatap olmak veya risk almak için de uygun günlerde değiliz. Ufak tefek kazalara veya sakarlıklara dikkat etmeli.

15 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alacağınız haberler planlarınızda değişikliklere sebep olabilir. Yurtdışıyla bağlantılı işlerinize yeni şartlar veya talepler gündeme gelebilir. Eğitimle ilgili konularda ise üstlerinizin fikirlerini değiştirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Çevreniz olaylara sizin kadar geniş bakamıyor. Düşüncelerinizin arkasında son derece sakin ama bir o kadar sağlam durmaya devam edin.

15 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYAĞINIZA gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine bir an önce girişimci yönünüzü ön plana çıkarmalısınız.

15 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>