Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlamsız bir nedenle tavır aldınız, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Yoksa fazla naz aşık usandıracak. Ayağınızı denk almalısınız.

Yeteneklerinizalanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Bazı ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var.

Arkadaşlarınızdan biri, sizi çok ayrı özel bir yere koymuş, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzla kırgınlığınız var. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürpriz bekliyor olacak. Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, kazancınızı doğru şekilde değerlendirmenin, mevcut durumu görmenin, bugüne dek verilmiş kararların sonuçlarıyla karşılaşmak demektir. Tabii ki, eğer bilinçli bir şekilde, ölçüp tartarak hareket ettiysek şimdi geldiğimiz nokta olumludur. Ancak değilse, nerede yanlış yaptık diye bakmak vaktidir. Merkür geri hareket döneminde oluşan bu Tutulma bize ortaklaşa paylaştığımız mal, mülk ve diğerleriyle olan ilişkimizi zaten gözden geçirme anlamı taşıyor. Bugünlerde öyle ölçüp tartmadan evet dememek gerekiyor. Tabii ki arzularımız, hayallerimiz var. Bunlar bize lütuf olarak bir yerlerden gelmiyor. Biz bizzat çalışıp, çabalayarak ve doğru analizde bulunarak bir karar verebiliriz. Ne fazla endişeli düşünmeli, ne de ipleri kopup koyvermeliyiz. Gördüğümüz eksikleri, işimize gelmeyenleri, belki de güvenmemiz gereken kişileri incelemeliyiz. Alım-satım, kredi, yatırım, borçlanma, hukuk, yasal, vergi gibi konuları es geçemeyiz. Öyle aklımıza geldiği gibi de bunları halletmemeliyiz. Bu Tutulma, mistik faaliyetler, soyut çalışmalar, yardımlaşma konuların da etkilidir. Bir işin getirisi götürüsü iyi hesap edilmelidir. Ortaklaşa biryapılacaksa, buhakkında ne kadar bilgimiz var, kimlerle yola çıkabiliriz bunlara bakmalıyız. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin peşinden gitmeli, maddi, manevi ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Bazı konularda ısrarcı olmak istediğinizi almanızı sağlayabilir. Saygı duyduğunuz veya sevdiğiniz kişilerin dikkatini çekmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması altında, parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda sizden daha bilgili kişilerden destek alabilirsiniz. Finansal yenilenme içine girmek için kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluklarınız artabilir. Ev hayatınızdaki konular olgunlaşabilir. Sonuçlandırmak istediğiniz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Farkındalığına varacağınız konular var.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ile ilgili konularda harcamalarınız tutarsız. Sıkıntı çekmeniz an meselesi. Harcamalarınızı kısıtlayın.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili konularda duygusal sorunlara açık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi, yeniden planlar yapmanıza ve kendinizi güven altına almanıza yol açabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Girişimde bulunma isteğiniz azalabilir. Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>