Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün uzun zamandır gündemde olan bir konu yüzünden şiddetli bir tartışmaya girebilirsiniz. O kişi sizi çok sevmesine rağmen bazı kızgınlıklarının önüne geçemiyor.

Bugünhayatınızda serin kanlı davranmanız ve bir takım kişileri ikna etmeniz gerekecek. Ayaklarınızı yere sağlam basarsanız işler yolunda gidecek. Öncelikle bu işe kendinizin inandığını göstermelisiniz.

Parasal olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Aşırı paylaşımcılığınıza rağmen elinizde hala paranız var. Borç isteyenlerin kapısı durumundasınız. Bundan bir an önce kurtulmaya bakın yoksa elinizde avucunuzda bir şey kalmayacak.

İçinde bulunduğunuz stresi hiçe saymanız sonucu ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmeniz şart olmuş.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır tatil yapmak istiyorsunuz. Bugün bu planları gözden geçirip, size uygun şartlardaki bir tatili ayrıntılı olarak düşüneceksiniz. Tatile kiminle çıkmak istediğinize karar verdiniz. Akşam saatlerinde çok sevindirici bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca ne zamandır ziyaret etmek istediğiniz eski bir dostunuzla aynı mekanı paylaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 02:05 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji,  sizi en fazla mutlu eden ortamları tercih edeceğinizi gösterir. Kimileri, çok sevdiği birini evine davet edebilir. Genel olarak huzur-güven ve sakinlik içinde akışa uydurmak kolaydır. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, sevdiklerimize verdiğimiz önemin göstergesidir. Ailemiz, yuvamız, işimiz, sağlığımız, aldığımız nefesin ne kadar kıymetli olduğunu biliriz. Dışarıdan hiç kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyiz. Tek ihtiyacımız hakikaten sevmenin değerini bilen kişilerle olmaktır. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, huzur olgusunun, güvenin, maddi ve manevi anlamda rahat içinde yaşamanın bir ilişkide veya evlilikte ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Saat 11:38 Ay-Pluto görünümü, parayı öne alarak düşünmemize neden oluyor. Çünkü güçlü olmak isteğimiz  epeyce fazla. Tabii ki hayat şartları da bizi buna zorluyor. Saat 21:04 Ay- Chiron arasındaki kelebeksi dokunuş,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,    

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sabit düşünceler içinde tutucu tavırlar sergiliyorsunuz. Size sunulan tekliflere kapalısınız. Sabırlı davranmalı ve direncinizi kuvvetlendirmelisiniz. Olaylara pozitif yaklaşarak, yaşamınızı kolaylaştırmak adına sağlam adımlar atmak istiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere bu düşüncelerle yaklaşın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor. İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazıveya ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi ve kararlılığınızı doğru yönde kullanmalısınız. Düşüncelerinizi somut hale getirmeniz zor değil.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize kimseyi karıştırmayın. Bu konularda yapılan her farklı yorum içinde bulunduğunuz sorunlu durumu daha da çıkmaza götürebilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren sessiz, sakin ve pozitif ortamlara daha fazla ihtiyaç duyduğunuz bugün, ruhunuzu dinlendirmek için, doğal ortamlarda yürüyüşe çıkabilir, zamanınızı size huzur veren insanlarla değerlendirebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişiminizde problemlerle karşılaşabilir, ifade sorunu hissedebilirsiniz. Kumar, aşk hayatınızda riskli hareketler ve spekülasyonlardan kaçınmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ilişkileriniz size parasal olarak geri dönebilir. Yaptığınız her türlü yardımın ve fedakârlığın karşılığını alabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda devamlı başkaları için endişe etmekten vazgeçmelisiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü şanslı bir günü müjdeliyor sizlere; Yatırımlar ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz evi bugün alabilir yeni biryeri için uygun mekanı bulabilirsiniz. Gizliliğe önem vermeli vebitirici davranarak hızlı hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınız evli Kova’lar eşinizle gereksiz inatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermeli ve sen ben kavgası yerine anlayışlı davranmayı seçmelisiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 53" R
Ay
Aslan
07° 23' 42" R
Merkür
Koç
27° 58' 43"
Venüs
Boğa
17° 55' 25"
Mars
Koç
10° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 11"
Satürn
Balık
17° 40' 41"
Uranüs
Boğa
23° 08' 29"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 20"
Lilith
Başak
24° 51' 43"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>