Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünümü Perşembe gününün ilk etkili görünümüdür. Bu enerji, gerek ikili beraberliğiniz,ortaklığınız, eviniz ve maddi kazancınızla alakalı konularda hayallerinizi, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünümü,  hem uzun soluklu hem de tutkulu bir aşka özlem duyduğunuzu gösteriyor. Saat 12:29 Ay-Mars zorlu  görünümü, mesleki konularda ve toplumla alakalı ilişkilerimizde kendimizi pek huzurlu ve rahat hissetmeyiz. Özgürce hareket etmek, hedefimize uygun şekilde insanlarla bağlantı kurmaktan yanayız. İşine gelen gelir, gelmeyen de kendi bilir diyerek tepkide bulunabiliriz. Saat 16:39 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinizde ilerlerken, yanlış atılımlardan çekiniyorsunuz. Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, kişisel çekiciliğiniz etkili olacak. İskelet sisteminizi zorlamamalısınız

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz. Haklı olsanız bile tepkinize, sarfettiğiniz sözcüklerin dozuna dikkat edin. Aksi halde kavga kaçınılmaz gibi.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sizden uzakta yaşayan sevdiklerinizle haberleşebilir, güzel haberler alabilir, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler açısından faydalı olan bugün, akşam saatlerinde iletişimde ani tepkilerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>