Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz.

Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilirsiniz.

Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebileceği bir gün. Buna karşın, maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı olabilir.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz varsa daha önlemci olmalısınız. Kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşantınızın canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Ay ın uyumlu açı nedeniyle enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Değişik ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahat planlayabilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 14:04 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hedefe ulaşma, zamanı dolu dolu yaşama, önemli bir projede yer alma, durumumuzu bir an önce iyileştirme yönündeki kararlarınızı bir kez daha ele alınız. İlgi alanımıza giren, coşkuyla sarıldığımız her şeyin peşinden gidebiliriz. Fakat biz, bastığımız yeri bilmeliyiz. Saat 14:04 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almaktan yana olacaksınız. Ancak karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Ancak Ay-Oğlak geçişlerinde, iç derinliklerimizde, kendimize duyduğumuz saygıyı ve güveni ayakta tutmalıyız. Bazı şeyler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, bizi köşeli düşünmeye, her şeyi belli bir sınır içinde ele almaya zorlayan duygularımız nedeniyle sıkılabiliriz. Değer verdiğimiz birçok şeyin, aslında bizi yoran tarafları olduğunu fark edebiliriz. Saat 23:52 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Girişimci ruhunuzu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyor ve bu konuda engel tanımıyorsunuz.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz. Kendi istek, ihtiyaç ve ilgi alanlarınız için zaman ve enerji harcamanız güzel bir hafta sonu geçirmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden bıkmış bir ruh hali içindesiniz. Sakın buna müsade etmeyin. Pes edeceğiniz her işiniz için ilerde pişmanlık yaşama ihtimaliniz var.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde duygularınız yoğunlaşacaktır. Bu, iletişimlerinizi gerginleştirebilir ve kırgınlıklara yol açabilir. Yaratıcılığınızı bu durumu çözümlemek için kullanın. Dikkatli ve planlı hamleler yapmalısınız. Gönül işlerinizde kıpırtı görünüyor.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>