Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her Cumartesi günü aynı sendromu yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, maddiyat,ve hayatınızla ilgili konuların sizin üzerinizde bir hayli baskın olmasını sağlıyor. Fedakarlıklarınızın karşılığını görmekten yanasınız. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi bir sıkıntı veya partnerinizle aranızdaki bir sorun sizi  daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya  çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 23:08 itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, sizi ışıklandırıcı olan bu enerji, kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlar. Yenilikler konusunda oldukça heveslisiniz.  Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa, genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Sakinliği deneyin.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi ve tecrübenizi kullanıma sunmanız daha fazla kazanmanızı veya size daha fazla saygı duyulmasını sağlayabilir. Ancak, önerilerinizi basit ve anlaşılır tutmaya özen göstermeniz gerekiyor. Aksi takdirde karşı taraf sizi anlamayabilir. Mantığı elden bırakmamalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Kendi iç dünyanız önem kazanabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginsiniz. Farklı ruh halleri içine girebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı farkında olmadan kırıcı olabilirsiniz. Sabırlı ve dikkatli olmanız gerekiyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceye dayalı planlarınız parasal konulara takılabilir. Yeni düzenlemeler yapmalısınız. Gün içinde sakin ortamlarda bulunmak ilginizi çekerken, gece saatlerinde hareketleneceksiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendi içinize kapanık hissettiğiniz ve insanlarla pek temasta olmayı arzu etmediğiniz enerjilerle karşılaşabilirsiniz.Gündüz uzun bir süre Ay boşlukta kalacak ve kontrolünüz dışındaki konularda etkin olamadığınızı hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde ise sosyalleşebildiğiniz, sıra dışı ve özgür bir tutumla ilişkilere yöneleceğiniz ve kendinizi bağımsız hissedeceğiniz ruh haline sahip olacaksınız. Planladığınız ve karar vermekte güçlük çektiğiniz meseleleri aşabileceksiniz. Ay sizin burcunuza geçerken ruhsal bütünlüğü yakalayacaksınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>