Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her an bitecek gözüyle bakılan beraberliğinizde süreklilik kazanmış küsüp barışmalar, kafaları karıştırıyor. Sevgi bağlarınız oldukça sağlam. Buna karşın ilişkinizin dışarıya verdiği imaj oldukça farklı.

Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız. İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir.

Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, özellikle bir kişiyi epeyce rahatsız ediyor. Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz.

Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size biraz pahalıya mal olabilir. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir. Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:54 itibariyle Ay-Uranüs  görünümü, sosyal medya üzerinden veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-boşluktadır. Bu süre içinde, kendinizi dış dünyada ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya aksettirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanki tüm dünyayı kafanızın üzerinde taşıyor gibisinizdir. Yapılacak onca şey, bazen bir  insanın tek sözüne kalmış gibidir,  kimi zamansa olağanüstü bir çabayı gerektirmektedir. Sanatçılar için bu saatler arasında şarkı, şiir veya edebi yolla kendilerini ifade etmeleri gayet mümkündür. Hisler oldukça derindir ve derin olduğu kadar da, tarafsızlığa açıktır. Bu etki, her şeyin elle tutulur gözle görülür ve ispat edilir olduğuna inanan kişilerde zorlayıcı değildir. Çünkü onlar, gerçekleşmeyen veya terslik çıkan konularda bunların sebebini mantıkla açıklamaya çalışabilirler. Saat 11:35 Ay-Balık burcu seyri, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme anlamında faydalıdır. Ancak paramızın hesabını iyi yapalım. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında karşıt burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş dönemi, ilişki meselelerine bakış açınızın son derece önemli olacağını gösteriyor. Anlaşmaya razı isek, beraberlikteki sorunlarımızı dengeli ve ılımlı davranarak çözümleyebiliriz. Ancak tam tersine her iki her iki taraf da baskın olmaya, aşırı gururlu tepkilerde bulunmaya çalışırsa sorunlar daha fazla büyüyebilir. Bekar Kovalar için bu dönem, karşı cinsle olan irtibatın yoğun olacağını gösteriyor. Fazlasıyla kendine güvenen ve duruşuyla, kişisel özellikleriyle bunu hissettirmeye çalışan bir kişiyle karşılaşabiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı tekliflerde veya önerilerde bulunabilirsiniz, ama baskıcı olmamaya dikkat etmeniz gerekecek. Herkese kendi istediğiniz özgür alanı yaratmanız gerekiyor. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Planlarınıza sevdiğiniz kişileri de dahil etmeniz herkesi memnun edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda dalgalanmalar olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sevdiğiniz konularla ilgilenmek bile keyif vermeyebilir. İş yaşamında sorumluluk alabilir yeniden gündeme gelen işler içinde olabilirsiniz. Fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Tavrınıza özen göstermelisiniz. Sosyal ortamlarda zaman geçirmeye çalışın.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız öne çıkmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırmak için doğru bir dönem olacak. Güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

21 TEMMUZ 2016 KOVA BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. Bunu da bilinçaltı ve ruhsal terapilere yönelerek yapabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınıza odaklanacağınız bir aylık sürece başlıyorsunuz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>