Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kişisel Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha anlaşılabilir adımlar atmak için uygun zamandasınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakfa zorluk yaşanmayacak. Tüm şartları gereğinden fazla zorlamamaya çalışın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğunuz konuma kolay gelmediğinizi düşünerek hayatınızı ve koşullarınızı zorlaştırmamalısınız. Yapabildiğinizde hayatı sevip yapamadığınızda onun karşısında duramazsınız. Resmi tatil olması bazı işlerinizi tamamlamanıza engel olabilir; bunu yeniden gözden geçirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcuna ait olanlar için iç dünyalarını keşfetmek ve ruhsal gelişimleri üzerine odaklanmak için harika bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu ve dengenizi sağlamak adına meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinizde dürüst ve açık olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı alanlara yönlendirebilirseniz, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanata olan düşkünlüğün günden güne artıyor. Farklı sergilere katılarak kendini geliştirmek isteyeceksin. Kendi işinin sahibi Kova burcuysan, bazı çalışanlarının işini aksattığını fark ediyorsun. Bu kişileri kırmadan uyaracaksın. Son günlerde kişisel harcamalarına para yetiştirmekte zorlanabilirsin.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir gün olabilir. Ne hissedeceğinizi ve bu hisle nasıl hareket edeceğinizi bilemediğiniz durumlarda bunu partnerinizle paylaşmalısınız. Size karşı taraftan bakan biri sizde neler olduğunu daha iyi görüp size yol gösterebilir.

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konulara dikkat edin.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün tadını çıkartabilen burçlardan biri olacaksınız. Rekabet içine girmektensebirliği yapmak sizlere maddi manevi kazanım sağlatacaktır.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar üstünde kuvvetli bir etkin olacak. Yaptıkların, söylediklerin ve hatta bazen sadece duruşun bile birçok mesaj iletebilir insanlara. O yüzden pozitif etkiler bırakmak bugün senin için daha iyi bir seçenek olacak.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel olarak, dünyevi hırslar ikinci planda kalma eğilimindedir. En iyi sonuçları elde etmek için sevdiklerinize, evinize ve ev içi rutinlerinize ekstra dikkat gösterin. Dış ilgi alanları ve sorumluluklar hala önemli olsa da bu, biraz aşinalık veya rutin ihtiyacınızı onurlandırmanın zamanıdır. Yine de büyük resme odaklanmak, bugün olayları güzel bir şekilde algılamanıza yardımcı olur. Başkalarına karşı sabrınız, bağlantılarınızı geliştirmede oldukça yarar sağlar. Gün bazı küçük sorunlara ve karışık planlara neden olabilir ancak bu küçük sorunlar sayesinde eğlenmenin alternatif yollarını keşfedebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uyumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir gün sevgili kovalar. Yeni arkadaşlıklar, yeni anlaşmalar ve ilişkiler açısından güzel bir gün. Yakın çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Daha uygulanabilir hedefler koyun. Ayaklarınız yere biraz daha sağlam basmalı.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularına odaklanabilirsiniz ve şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün. İş toplantılarınızda birtakım aksilikler çıkabilir. Sözleriyle sinirlerinizi bozmaya çalışanlara karşı sabırlı, dikkatli ve ılımlı olmalısınız. Her şeye rağmen şansınız size yardım edecek. Maddi açıdan beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 30' 38" R
Ay
Boğa
25° 07' 42" R
Merkür
Koç
22° 21' 26"
Venüs
Boğa
11° 16' 23"
Mars
Koç
06° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 46"
Satürn
Balık
17° 16' 18"
Uranüs
Boğa
22° 49' 39"
Neptün
Balık
29° 08' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 10"
Lilith
Başak
24° 15' 46"
True Node
Koç
15° 19' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>