Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunları aşmanın tartışmaları aza indirmekten geçtiğini düşünüyorsunuz. Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi size ait olmayan işlerin başında bulabilirsiniz.

Maddi konulardaki yükümlülüklerinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde alacak verecek işlerinde yoğun bir trafiğe girebilirsiniz. Bugünden hazırlıklı olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için genel olarak olumlu bir gün olacaktır. Keyfinizi yerine getirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Özel zevklerinizle ilgilenmeye vakit bulabileceksiniz. Ayrıca kültürel anlamda kendinizi geliştirebilir yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 06:54 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler geçişiyle güne adım atıyoruz. Nasıl biri olduğunuzu sevdiğiniz insana  net bir şekilde gösterebilirsiniz.  Nelere sahip olduğunuz hakkında iç gözlemde bulunabilir  ve kendinizden hoşnut kalabilirsiniz.  Ay-İkizler burcu geçişi, yaşamdan keyif almanızı, aktif olmanızı sağlayıcıdır. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri sizi bir hayli aktif edicidir. İşlerinizi çabucak halledersiniz ve aşkta ateşli tavırlarınız, karşı cinsi etkilenmenizi sağlar. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığında hayatın eğlenceli ve hoşumuza giden yanlarını görmek ihtiyacımız yoğun. Sözgelimi hobilerimize ağırlık vermek, fırsat buldukça şöyle bir kafamızı boşaltmak, dostlarla muhabbet, sevgilimizle sohbet etmek iyi gelebilir. Kafamızın içinde bir çok mesele, proje, sorumluluk var. Bunların tümünde başarılı olmak istiyoruz. Ancak kendimize de bu kadar yüklenmeyelim. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, paranın hangi yollar aracılığıyla elde edileceğini inceden inceye hesap etmenizi sağlayabilir. Kimileri için bu yatırım anlamındadır, bazılarınız için daha fazla gelir sahibi olma arzusudur. İlkdördün Kovalarda,  huzursuzluğa yol açabilir. Hızlıca bir karar vermeniz gerekiyorsa,  kafanız karışabilir. Böyle hissettiğinizde güvendiğiniz kişilerle konuşmayı deneyin. Bir başka etki ise, sürekli dalgalanan finansal gelirinizin yarattığı iç sıkıntısı olabilir. Kafanızın içinde bazı projeler vardır. Fakat işinizden elde ettiğiniz gelire tam olarak güvenmediğiniz için risk almaktan çekiniyorsunuzdur. Bir olasılık ise, elinizden geldiğince girişimde bulunarak doğru düzgün bir işe sahip olmak isteğiniz fazlalaşmıştır. Çünkü sevdiğiniz insanların geleceğini garanti altına almak istiyorsunuzdur. Benim size önerim, bu olasılıkların hangisi size uyarsa uysun,  inancınızı güçlü tutmanızdır. Emek sarfeden, çalışan, sorumluluklarını bilen ve iyi niyetli düşünen insanlar er veya geç arzuladıklarına kavuşurlar. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, güzelliklerin tadını çıkarma arzusunun bazen gereğinden fazla harcamalara yol açabileceğini işaret ediyor. En azından bunun ayarını bu saat diliminde bilmekte yarar var. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde bir takım gerilemeler söz konusu. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde, bazı konularda yapısal değişiklikler yapılmasını gerektirecek öneri, teklif veya davetler söz konusu olabilir. Bu tekliflere sizin de yepyeni, canlandırıcı bakış açıları getirmeniz ortaya olumlu şeyler çıkartabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için bugün oldukça üzüntülü ve sıkıntılı geçebilir. Partnerinizle yaşadığınız bazı uyuşmazlıklar var. Hayatınızın düzene girmesi için sinirlerinize hakim olmayı öğrenmelisiniz. Aileniz sizin başarılarınızla gurur duyuyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En temel duygularınıza odaklanmanız gereken bugün, mantıkla hareket etmek yerine kalbinizi dinlemeniz daha yararlı olurken, kişisel bakım işlerinizi tamamlayabilir, görüşmelerinizden fayda elde edebilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Artan sorumluluk ve görevleriniz, bugün, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. Diğer taraftan, bu durumun normalde yaratabileceği gerilim, işlerin rayında gitmesi sayesinde, daha doğmadan ortadan kalkacaktır.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 08"
Ay
Kova
16° 15' 26"
Merkür
Koç
17° 33' 01"
Venüs
Boğa
02° 52' 26"
Mars
Koç
00° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 45"
Satürn
Balık
16° 42' 30"
Uranüs
Boğa
22° 26' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 40"
Lilith
Başak
23° 30' 23"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>