Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgisi olmayan sorunlar ilişkinizin merkezine oturabiliyor. Bugün, başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Onun sitemlerine kulak verin, haksız sayılmaz. Size küçük bir sürprizi olabilir. Bu sürprizine yeterince heyecanlı tepki vermenizi bekliyor.

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. O da yaptığının farkında olacak, ama bu durumu onarmak için de hiç bir şey yapmayacak. İşle ilgili problemleriniz onunla aranızın açılmasına neden olabilir.

Maddi konularda aldığınız akılcı kararlar faydasını göstermeye başladı. Sonunda para biriktirmeyi başardınız. Biriktirdiğiniz bu paraları da akılcı kullanmalısınız.

Sübjektif olabileceğiniz bir gün. Objektif olmaya ve sorunlarınızı iç içe geçirmeden çözmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu, işi kafanızdan atmalı sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye bakmalısınız. Maddi veya duygusal başlıklı konularda işler lehinize dönebilir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi günümüz, saat 04:12 itibariyle etkili Mars-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu enerji, hedefinize uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemenin, ideallerinize göre yolunuzu belirlemenin önemini işaret ediyor. Gereksiz zaman kayıplarının önüne geçilmesi için, sizin de planlı ve programlı hareket etmeniz şarttır. Bazen detayları önemsemediğiniz için bütünü gözden kaçırmaktasınız. Ortaklaşayaptığınız insanlara dikkat ediniz. Kimlerleyapılır, kimlerle yapılmaz bunu bilmelisiniz. Böylece, zaman kaybetmezsiniz ve riskten uzak durursunuz. Saat 11:11 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, isteklerimizi elde etmek amaçlı harekete geçmenin işaretçisidir. Ancak bazen dengesiz hatta aşırı bağımlılık bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Fazla para harcamak, aşırı hoşgörülü olmak veya tuhaf ilişkilerde bulunmak gibi. Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre oldukça uzun. Tabii ki dikkatli olmamız lazımdır. Çok bilinçli düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz. Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta sonu, işi kafanızdan atmalı sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye bakmalısınız. Maddi veya duygusal başlıklı konularda işler lehinize dönebilir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir. Bu hafta sonu, işi kafanızdan atmalı sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı yönlerinizi daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Ancak bir yandan elinizdekileri de akılcı harcamalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı sosyal ilişkilerinizde parasal sorunlardan kaynaklı olarak birtakım işlerinizde sonlanmalar ya da bitişler söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlarda, eğlence yerlerinde dikkatli olun, tehlikeli kişilerden ve yerlerden uzak durmalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, dostluk ilişkiler, finans, para, mali durumlar, borçlar, krediler, ödemeler, vergiler, banka işlerinde problemler, sıkıntılar, kötü şans, kriz gibi durumlara işaret etmekte. Arkadaşlarınızla aranız açılabilir, dostluk ilişkileriniz testten geçebilir, mali anlamda çekmeyi planladığınız krediniz ret edilebilir, ödemeleriniz gecikebilir açıkçası

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 35" R
Ay
Aslan
19° 47' 49" R
Merkür
Koç
29° 11' 10"
Venüs
Boğa
19° 10' 16"
Mars
Koç
11° 02' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 45' 01"
Uranüs
Boğa
23° 12' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 29"
Lilith
Başak
24° 58' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>