Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor.

Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri,hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

Bugünlerdeki tanışmalar sizin için önemli. Bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkış yolu aradığınız bir problemle uğraşıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay karşıt burcunuzda saat 01:07 itibariyle etkili olacak. Bugün çiftler birbirleri üzerinde hakimiyet kurmaya kalkışabilirler. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, yeni bir karşılaşmayı ve sizden farklı yönleri olan bir kişinin dikkatinizi çekmesidir. Bugün kendiniz için güzel dileklerde bulunun. Unutmayalım ki, gerçekten yüreğimizle ve beynimizle bir şeyi istersek hayat bunu bize sunabilir. Saat 09:18 Mars-Neptün görünümü, finansal beklentilerinize uygun işleri karşınıza çıkabilir. Güven içinde yaşamak, çalışmak isteyen birey, kafasının içindeki hedefe uygun işlere girişebilir, başvuruda bulunabilir, kazanç elde edebilir. Nicedir beklediğiniz bir teklif, konum veya gelişme, yarınlarınızı güven altına almanızı sağlayabilir. Ailenizin size arka çıkması mümkündür. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünümü, yeni biriyle karşılaşmanın veya ilişkimiz varsa partnerimizle özel bir akşam geçirmenin işaretçisidir. Duygularını açık ve net şekilde ifade edebilen nazik insanlardan hoşlanırız. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcun hareket ediyor. Önünü görebilmek adına engelleri kaldırarak hareket edeceğin bir gün.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle finansal konularda yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara dikkat. İlişkilerinizde daha rahat iletişim kurabileceğiniz bir gün. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Değişen durumları iyi yönetmeye çalışmalısınız. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda, potansiyeliniz ve gösterdiğiniz çaba neticesinde iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatınızdaki yerini hissedeceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aniden ortaya çıkan bir sağlık sorunuyla uğraşabilir ya da öfkeli bir kadının pasif agresif tutumu sizi oldukça yorabilir. Dolayısıyla günü sakin geçirmek için deniz kenarında yürüyüş ve burada vakit geçirmek size iyi gelecektir. Sessizlik her zaman prim yapar.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 57" R
Ay
Koç
11° 11' 53"
Merkür
Koç
19° 53' 17"
Venüs
Boğa
07° 34' 13"
Mars
Koç
03° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 21"
Satürn
Balık
17° 01' 48"
Uranüs
Boğa
22° 39' 13"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 21"
Lilith
Başak
23° 55' 45"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>