Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu bir beraberliğin içindesiniz. Bunu daha da pekiştirme isteğinizi istek olarak bırakan bir engel görünüyor. Hayatın çok az insanın önüne koyduğu bir engel bu. Ama ilişkiniz bir katkıyı gereksindirmeyecek kadar hoş.

Aranılan, kolay kolay gözden çıkarılmayacak birisiniz. İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin içindesiniz. Sadakat duygunuz fazla gelişmiş. Bir takım çelişkilerde haklı yönlerinizi göremiyorsunuz.

Denkleştirerek yaşıyorsunuz. Dost ilişkilerinde çok eli açıksınız. Bu yanınız övülüyor. Ama övenlerinizi iyi gözlerseniz bu dost kalabalığınızda bazı tasfiyelere gidebilirsiniz.

Bazı yakınlarınızın her işine burnunuzu sokar olmuşsunuz. Sorunlarına eğildikçe sorun üretmelerine neden oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Azimkar birisiniz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Yaşamınızın bir kesiti sizden daha gerçekçi yorumlar bekliyor. Fazla tok gözlüsünüz. Aldığınızla yetiniyor, karşılığında verdiğinizi alıcılarınız kadar değerlendiremiyorsunuz. Yakınınızda bir sağlık ve ondan daha çok sorun yaptığınız bir geçimsizlik olayı var.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay, dünyaya farklı bir gözlükle bakma arzunuzun simgesidir. Bu farklılık giyiminizden tavırlarınıza kadar yansır. Saat 07:24 Ay-Mars görünümü altında, her zaman izlediğiniz yolun tam tersine gitmek, beklenmedik tepkilerde bulunmak insanları şaşırtmak sizi keyiflendirir. Tek isteğiniz birileri tarafından kontrol altına alınmamaktır. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı tabii ki ilişki anlamında karşı tarafın görüşlerini almamız yönünde bir uyarıdır. Ancak bu uyarının partneriniz tarafından da kabul edilmesi gerekir. Biz anlayış gösterirken o, kendi dediğim doğru diyerek inatlaşırsa, bu duruma katlanmamız pek mümkün değildir. Bu yüzden de aramızda istenmeyen zıtlaşmalar meydana gelebilir. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duygularımızı dışarıya kendimizden emin bir şekilde ifade ederiz. Yeniliklere açığızdır. Özgürlüğümüzü hiçbir şeye değişmeyiz. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgür hatta kafanıza göre hareket etmekten kaçınmanız ve kurallara uymanız durumunda olası sorunların önüne geçebilirsiniz. Dikkatsiz veya hesap yapmadan ilerlemeniz yanlış işlere girişmeniz veya yanlış adımlar atmanız anlamına gelebilir. İlişki vebirliklerinizi önemsediğinizi göstermeniz veya daha fazla önemsemeye başlamanız, diğerlerinin de tavırlarını değiştirmesine yardım edebilir. Aşk hayatınız ön planda.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin müdahaleniz olmasa dahi, insanlar birkaç gün içerisinde yaptıkları hataların ya da yanlış giden şeylerin farkına varabilirler. Dolayısıyla, müdahale edemiyorsanız üzülmeyin. Ancak, müdahale edememeniz ve yapılan hatalı hareketlerin ya da yanlış hesapların görülememesi olayların olumsuz sonuçlarını engelleyememeniz anlamına da geliyor maalesef. Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde dengenin kaybolabileceği, egoist tavırlarda artış görülebilecek, özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalınabilecek, ben bilirim tarzı yaklaşımlar, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da gerilimlere açık, toplumsal gelişmeleri, topluluk hareketlerini de akla getiren bir gündeyiz. Akşam saatlerinde ise, sürprizler, türlü hoşluklar veya hoş gelişmeler günün stresini unutturabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpriz bir anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda ilerleyebileceğiniz gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Zamana bırakın.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bakış açılarınız bir değil. Bu nedenle ilişkinizde bazı hassaslıklar oluşabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız.  Arkadaşlarınız enterasan sürpzler yapabilirler size ya da çöpçatanlık işine soyunabilirler sizin için.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>