Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde hassas ve kuruntulu davranışlar gösterebilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Partneriniz sizden kendi gösterdiği kadar anlayış bekliyor, unutmayın.

Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Başarı kazanacağınıza dair kendinize güveniniz tam. Doğru kişilerle karşılaşacaksınız ve anlaşmanız muhtemel.

Bugün, kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.

Dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize ruhen ve bedenen çok yüklendiniz. Zihninizi boşaltacak uğraşılar bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle oyalanabilir, kendinizi ruhsal yönden geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek için uygun fırsatlar bulmak kendinizi iyi hissettirecektir. Geçmişe dair hesaplaşmalar yaşamanız mümkün.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 12:03 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafınızdaki kişilerin rahat tavırları sinirinizi bozucu olabilir. Her işle bizzat uğraşmanız gerekebilir. Bildiğiniz yöntemlerle işlerinizi halledemediğinizde sıra dışı fikirlerin aklınıza gelmesi bu etki altında mümkündür. Normal zamanlarda çözemediğiniz konuları, yenilikçi bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Yalnız her zaman belirttiğim gibi, yeniveya girişimlerin üzerinde düşünülmeden karar verilmemesi gerekiyor. Saat 11:49 Güneş-Neptün görünümü, Ay-Boşluk zaman diliminde gerçekleşecek. Finansal konularda  destekleyici, insanlarla empati kurmamızda yardımcıdır.  İyimser düşünürüz. Parasal alışverişlerde aklımıza hesap kitap yapmak gelmez. İyilik güzellik içinde durumları ele alırız. Ancak boşluk etkisi altındayız. Bütçemizi aşan, bizi daha sonra zor durumda bırakacakveya özel kararlardan kaçınalım. Saat 12:03 itibariyle Oğlakta ilerlemeye başlayacak Ay, sorumlulukların üzerinizdeki ağırlığı ve yorgunluğunu daha fazla hissettirebilir. Dinlenmek ve geriye çekilerek biraz olsun kafanızı boşaltmak isteseniz de, bu tam anlamıyla mümkün olmayabilir. Yapılması gerekenleri planlamanız lazımdır. Dogmatik düşüncelerden uzak kalmaya çalışmalı, sabırlı ve gerçekçi bir şekilde kendinizi gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve işinizden arta kalan zamanlarda yaptığınız aktivitelerde parasal açıdan yetersiz olduğunuzu düşünmenin getirdiği psikolojik bir baskı söz konusu olabilir. Daha ciddi konuştuğunuzu, geleneksel değerler içinde hareket etmeye zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkilidir.  Sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Sizler özgür yapıda insanlarsınız. Bu kavuşum bazı Kovalarda karamsarlık ve  enerji düşüklüğüne yol açabilir. Ancak sorumluluklarınızdan kaçamayacağımızı biliyoruz değil mi? Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, kafamıza takılan bazı meseleleri çözümlemek isteğimizi gösteriyor. Çünkü bunları halletmezsek, rahatlamamız mümkün olmaz. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz. Seçimlerinizi yaparken, sorumluluk duygunuzu ortaya çıkaran ve kendinizi üzen davranışları benimsiyorsunuz..

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz. Dolayısıyla, olayların olumlu yönlerine odaklanıp, yolunuzdan asla ayrılmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Umutlu ve iyimser bir gününüzdesiniz. Geleceğe dair herkesin yararına olacak uğraşlarınıza ağırlık verebilirsiniz. Meslek birlikleri, vakıf veya dernek çalışmalarınız öne çıkıyor. Arkadaşlarınızla buluşup sohbet edebilirsiniz. İşten gelen paralara dair hareketlilik gözüküyor. Kazançlarınız artıyor. Sizin için güzel bir gün olacak.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ mutlu edecek haberler alacaksınız. Takdir toplayacağınız bir başarınız olacak fakat yeni başladığınız işleri asla yarıda bırakmamalısınız.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 02" R
Ay
Balık
07° 10' 60"
Merkür
Koç
18° 20' 33"
Venüs
Boğa
04° 41' 31"
Mars
Koç
02° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 05"
Uranüs
Boğa
22° 31' 08"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 13"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>