Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şunu unutmayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Harcamalarınız için sizi uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bir sorun, bugün gündeminize oturabilir. Duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığınız var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz, çok sevdiğiniz biriyle bugün haberleşebilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 09:38 Ay-Neptün görünümü etkisi altında Cumartesi gününe adım atıyoruz. Kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 13:33 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünüm bir yanıyla tatmin olmadığımız halde işimizi yapmak mecburiyeti diğer yanıyla arzu ettiğimiz noktaya gelme çabamız. Tanınmak, bilinmek ve kendi alanımızda birçok insana ulaşmaktan yanayız. Saat 21:49 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan hayatı ele alış biçiminiz ve güçlü olma arzunuz diğer yandan şartlarınız tümüyle önemli hale gelir. Gücünüzü azaltan, sizi yorabilecek meseleler üzerinde öncelikle moral duygunuzu yüksek tutmanızda yarar vardır. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,  

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat gerilimli açı yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir. Evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir. Yavaş yavaş bazı konuları neden zorladığınızı fark edebilir ve yanıtlar almaya başlayabilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler var ve daha iyi bir plan yapmaya çalışmalısınız. Ancak sürekli değişen koşullar yüzünden yorulabilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Kovalar keyifli haberler alacaksınız.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik çalışmalara kendinizi bırakacaksınız. Tamamlanması gerekenleri halletmelisiniz. Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. Geleceğiniz adına önemli sorumluluklar altındasınız.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama zamanı. Yeni kariyer hedefleri belirleme,görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı.  Kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 23" R
Ay
Koç
12° 19' 15"
Merkür
Koç
19° 56' 40"
Venüs
Boğa
07° 39' 51"
Mars
Koç
03° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 02' 10"
Uranüs
Boğa
22° 39' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 36"
Lilith
Başak
23° 56' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>