Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor.

Önünüzdeki engelleri tek, tek yok ediyorsunuz. Şansınız açık, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Sağlık sorunlarını abartılı yaşayan birinin duygusal sömürüsü altına girmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu.

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkileri altında yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu Dolunay,ve ailevi konularda bir hayli yorucu gözüküyor. Özgür hareket etmek, mücadele vermek, şartlara göre hareket etmek pek kolay değil. Bazen başkalarının abartılı hareketleri bazenhayatının kendi içindeki güç kavgaları yorucu olur. Sanki başkaları sizin hayatınızda merkez olmuşlar, sizi yönetiyor gibidirler. Bütün bunlarla baş edebilmek için çok rahat biri olmak, akışta kalmak, sakin olmak gerekiyor. Ancak bu da öyle kolay gözükmüyor. Şimdi bir de, Dolunayla örtüşen görünümlere bir bakalım. Böylece daha geniş anlamda durumu görmemiz mümkün olsun. Saat 07:05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda kişisel çıkarlarını daha fazla düşünen partner veya kişilerle aramızda yaşanması muhtemel problemleri vurguluyor. Ancak bu vurgulama, aslında bir uyarı gibi. Bize, durumunu gerçekçi bir şekilde ele alarak bir düşün diyor. Biz mi bu kişilere fazla taviz veriyoruz yoksa kendi değerimizi çok mu üstün görüyoruz. Neye göre bu problemleri yaşamaktayız, bir bakmak lazım. Gerekhayatımız, gerekse ikili ilişkilerimizde huzurumuzu kaçıran nedenleri, ana kaynağına inerek bilinçli bir şekilde ele almak gereği duyacağız. Böylece hangi konuda aşırıya kaçtığımızı veya kaçıldığını görmemiz mümkün olabilir. Saat 12:02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda iç dünyamıza yönelerek ailevi konulardan ilişkimize kadar geniş bir alanda mevcut duruma bakmamız lazım. Sözgelimi partnerimiz veya ilişkide bulunduğumuz kişileri hangi kriterler çerçevesinde seçiyoruz. Egosu yüksek, beklentileri fazla, gururlu ve kibirli davranışları olan kişilere yöneliyorsak veya böyle biriyle berabersek tabii ki bu Dolunayda kendimizi pek huzurlu hissetmeyiz. İlişkilerde mutlaka karşılıklı paylaşımı, dengeli ve ölçülü bir sevgi alışverişini önemsemek gerekiyor. Kendi değerini, kişisel arzularını dayatan, ilişkide gururlu, kibirli davranan, aşırıya kaçan hangi taraf olursa olsun, bu halinin pek de hoş olmadığını artık anlaması vaktidir. Kaldı ki, bu Dolunayda ilişkimizin özündeki nitelik her ne ise, o tümüyle görünür hale geliyor. Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanık bir tablo ile ortaya çıkmanız yakınlarınızı da üzebilir. Netlik size daha çok yakışıyor.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer uzlaşmanız gereken kişiler varsa, duygusal gerilimin doğru yönetilmesi şart olabilir. Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya dahayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir. Bilinmeyen ya da alışılmadık şeyler sizi korkutmamalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep'te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aceleci kararlardan sakının. Ön plana çıkma savaşı içindesiniz. Bunun size bir yararı olmadığı gibi, aksine zararı dokunacak. Farkında olmadan hataya kapı aralıyorsunuz.

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ve ilişkilerde güven duygusu ile ilgili konularda iletişim problemleri yaşayabilir, kırılganlık yaşayabilirsiniz. Duygusal tepkilerin daha sıklıkla verilebileceği bugünün akşamında güven duygusunun mantıklı diyaloglarla yeniden oluşması, ilişkilerde ve aile alanında ayağı yere basan sağlam yaklaşımlar ve kalıcı somut adımlar atabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu

4 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız ve akraba ilişkileriniz, gözünüzdeki önemlerini bugün itibariyle artırmaya başlayabilirler. Tamamen bu konulara odaklanabilir, aile ortamını daha uyumlu, ev yaşamınızı daha sakin kılmaya çalışabilirsiniz.

4 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>