Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor. İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz, saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlığıyla başlayacak. Bu enerji,  ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor. Saat 07:14 Ay-Merkür görünümü sizler için gayet olumlu bir enerjidir. Güzellikleri hem kalben hem zihnen kucaklamanızda ışığınız olur. İsteklerinizi elde edebilecek, ifade edebilecek gücünüz yükselir. Yeni bir tanışma, sevdiklerinizle beraber olma, dostluklar kurabilmede etkin güce sahipsiniz. Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığı tabii ki ilişki anlamında karşı tarafın görüşlerini almamız yönünde bir uyarıdır. Ancak bu uyarının partneriniz tarafından da kabul edilmesi gerekir. Biz anlayış gösterirken o, kendi dediğim doğru diyerek inatlaşırsa, bu duruma katlanmamız pek mümkün değildir. Bu yüzden de aramızda istenmeyen zıtlaşmalar meydana gelebilir. Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, zekamız bir hayli hızlı çalışıyor. Neyi merak ediyorsak onun hakkında bilgiye ulaşabiliriz. Bu bilgilerin hem bugün hem ileride faydasını görebiliriz. Niyetinizin, eylemlerinizin, arzu ve isteklerinizin aynı doğrultuda olması, sizi aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde güçlü kılar. İnsanlar neyi istediğinizi bilen bir kişi olarak sizi tanımlarlar. Bu görünüm bir ilişkinin kurulmasında, yazışarak, konuşularak, tanışılarak bir araya gelinmesinde yararlıdır. Bazılarınız için, bir bebeğin haberi, çocuğunuzla alakalı bir olumlu gelişme, ona olan desteğiniz, birlikte seyahat etmek anlamına da gelir. Bu saatler kendinizi gayet dinç hissedebilirsiniz. Saat 15:32-17:23 saatleri arasındaki etkili Ay-Boşluk süresince, ilişkimiz alışkanlık mı, yoksa gerçekten bu denli aşık mısınız diye düşünürsünüz. Geçmiş kendini sürekli hatırlatıyor gibidir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmayı istersiniz. Saat 17:23 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, bedensel ve zihinsel anlamda rahatlatan, gevşeten çalışmalar yapılabilir. Finansal konularda gözlemde bulunmak ve aklımız başımızda düşünmek yararlı olacaktır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.  

5 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir. Bu durumu en iyi şekilde kullanmalı ve hatta, zor zamanlar için maddi manevi yatırım yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan pozitif koşullar var. İlişkilerinizde daha verici olmaya gayret etmelisiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde çok fazla insanla bir araya gelebilirsiniz. Sizin için işinizle dolu yoğun bir gün olacak.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde keyifli görüşmeler yapabilir, sizin için olumlu haberler alabilirsiniz. Seyahatler ve eğitimlerden fayda sağlayacağınız bugün, ilişkilerinizdeki olası problemlerin üzerine gitmemeli ve sakin bir iletişim tarzı benimsemeyi tercih etmelisiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu, coşkuyu, iyimserliği yakalayacaksınız. Kalbi boş olanlar fırsatların karşılarına geldiğini görecekler. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve iletişiminiz artıyor.

5 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor. İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

5 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>