Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak kişilikler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızın, hiç hoşlanmayacağınız bir sürece yayılması teklifini alabilirsiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Sonradan zorlanabileceğiniz ciddi kararların önündesiniz. Duygusallıklardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginizi çekecek yeni yaklaşımlarla karşılaşabileceğiniz ve bu yaklaşımlara uygun davranışlar geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi sevgi hissine çok yakın hissedeceksiniz. Duygusal hayatınızda bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilir ve işbirliği halinde çalışmalar yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda mecburi bir karar almanız gerekebilir ancak bu kararın sonucu sizin için olumlu olacaktır. Girişimlerinizde başarılı olacaksınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 07:48 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında başlıyor. Girişimde bulunma, gücü ele geçirme, kendinizi ifade etme yönünde sizi kuvvet vericidir. Karşı cinsle ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 15:17 Ay-Uranüs görünümü, öyle çok fazla yorulmadan değişimin kapısının önünde durduğunuzu işaret ediyor. Sizin kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Saat 19:40 Ay-Merkür olumlu görünümünde dostlarınızla muhabbet etmek sizi keyiflendirir. Sevgilinizle buluşmak veya eşinizle dışarıda bir yemek, alışveriş gibi etkinliklerden zevk alırsınız. Özgürce iletişimde bulunursunuz. Saat 20:42-10 Nisan saat 15:47 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Duygusal ihtiyaçlarımız, bedensel arzularımız bu zaman içinde gayet baskındır. Etrafımızdaki kişileri ve mahremiyet alanımızda olan her şeyi koruma altına alarak, onları dış etkenlerden uzak tutmaya çalışırız. Haftanın önemli Gelişmesi: Sevgili Kovalar,  Jüpiter geri hareketi  sona eriyor. 8 Nisan saat 19:56-11 Ağustos saat 14:11 arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Jüpiter, yeniden karşı cins ile olan ilişkinizde gelişim ve deneyim sahibi olma yönünde olumlu buluyorum. Ayrıca ortaklaşa işler anlamında da faydalı görmekteyim. Karşınıza çıkan kişi veya kişilerin sizi geliştirici, destekleyici ve güçlü duruşları, hedeflerinizi gerçekleştirme, isminizi duyurma ve projeler anlamında da faydalı olabilir. Bu kişiler, toplumsal hayatta sizin yanınızda yer alabilirler. Sizin yeteneklerinizi farklı bir bakış açısıyla ele alarak yeni bir pencereden görmenizi sağlayabilirler. Bu kişi veya kişiler, sizi başkalarıyla yan yana getirerek, ortak bir proje içinde yer almanızda yardımcı olabilirler. Hayatınıza özel olarak girebilirler daha sonra da ilerlemeniz için ellerinden geleni yapabilirler. İlişkilerde bu dönem, ortak bir hedef belirleyerek yürümek anlamındadır. Bu eşiniz ise, onun da hayatında güzel gelişmeler yaşanır. Siz de bundan yarar görebilirsiniz. Sevgiliniz ise, sizinle ortak bir yaşamı sürdürmenin, birlikte bir şeyler ortaya koymanın zevkine varabilir. İlişkinin arkadaşlık yönü beslenir, gelişir. Siz de bu destekleri, güzellikleri tevazu ile karşılayarak ve de böyle gönülde olan kişileri tercih ederek keyfine daha çok varabilirsiniz. İnsanlara yardımcı olunuz ve size değer verenlere, siz de aynı şekilde değer veriniz. Gönlünüzce olsun her şey. Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

9 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişinin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz. Geçmişle ilgili takıntılarınız gündeme gelebilir. Eski hatalarınız yüzünden kendinizi suçlayabilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda 12 yılın ardından geçtiğimiz temmuz sonundan itibaren tekrar şanslı bir giriş yapmıştınız, ama 5 aydır bir duraklama dönemi başlamıştı. Müjde! Aynalara küsmeyin ve en güzel kıyafetlerinizi giyin. Beyaz atlı prensi bulmak veya elmayı ısırmadan prensesi yakalama zamanı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay'ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: İlişkiniz renk değiştiriyor. Bu sizin adınıza şans demektir ama şansınızı da iyi kullanmalısınız. Bekarlar için bir nişan olabilir. Evliler içinse saygı ve sevgi artışı denilebilir. PARA: Çok şanslısınız. İşinizde ani yükselmeler söz konusu. Bu sizin adınıza heyecan verici bir durum. Evinize giderken kutlama yapmak için sabırsızlanacaksınız. SAĞLIK: Ağız kuruluğu çekebilirsiniz. Çok tuzlu yiyecekler tüketmeyi bir an önce azaltmalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkileriniz olduğu bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla etkili paylaşımlarda bulunabilir, bekarsanız ilişki fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir konuda avukatlar, danışmanlar ve sanatçılarla görüşmeler açısından olumlu etkileri olan bugün, iletişim gücünüz yüksek olduğu için görüşme ve yeni bağlantılar kurma konusunda fırsatlarınız sözkonusu olacaktır.

9 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>