Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyorsunuz. Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyacaksınız.

Yakında bazı görüşmeler, rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir. İlginiz olmayan sürtüşmeleri esas kişiler kadar sorun edebiliyorsunuz. Ahenkli bir çalışma ortamı hayaliniz kolay, kolay gerçekleşmiyor.

Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz. Bugünlerde alacağınız birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir.

Geleceğe asla erteleyemeyeceğiniz problemlerinizin bugünden üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Dikkatinizi çalıştığınız konuya toplamakta zorlanabilirsiniz ve işlerinizde ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bazı uyumsuzluklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizdeki insanlara güvenmekte zorlanacaksınız ve düşüncelerinizi gizleyeceksiniz.

1 Nisan 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:14 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünümle  Nisan ayına merhaba diyoruz. Bu enerji, genel anlamıyla fiziksel ve ruhsal açıdan derinlemesine düşünmeye yatkınız. Bizi bağlayan koşullardan kaçıp kurtulmak istiyoruz. Bildiğimiz konularda elimizde olmadan tepkisel davranabiliriz. Ancak bunun nedeni hakkımızın çiğnenmemesi içindir.

1 Nisan 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar ve duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı. İçsel sesinizi dinlemelisiniz.

1 Nisan 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

1 Nisan 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Adil davranmak istemenize rağmen bugün size haksızlık ediyorlar. Üzerinde fazla durmadan işlerinize devam edin.

1 Nisan 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

1 Nisan 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 03" R
Ay
Oğlak
03° 46' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 12"
Venüs
Koç
29° 01' 25"
Mars
Balık
28° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 00"
Satürn
Balık
16° 25' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 21"
Neptün
Balık
28° 51' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 05"
Lilith
Başak
23° 09' 35"
True Node
Koç
15° 24' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>