Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan bir rahatlama yaşayacaksınız. İlginizi çekecek konularla ilgilenebilirsiniz. Zevklerinizde aşırıya kaçmaktan özellikle kaçınmalısınız. Duygusal yaklaşımlarda bulunabilir ve çevrenizdeki insanlardan duygusal tepkiler görebilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Aşk yaşamınızda aşırı duygusallaşabilirsiniz ve bu size çeşitli hatalar yaptırabilir. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız olacaktır.

31 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününe, Ay-Yay burcu seyri ile başlıyoruz. Bu enerjinin bizleri rahatlatıcı etkinliği hepimiz için hareketlilik, iyimserlik anlamına geliyor.  Jüpiter yönetiminde olan Ay, gün boyu  problemlerimizi değil, kendimizi mutlu etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Bedensel ve zihinsel açıdan  sınırlanmak yerine  sınırsız ve sonsuz olanı düşleyebiliriz. Sıkıntılarımız olsa dahi, bunların bizi hayattan uzaklaştırmasına izin vermemek adına yollar keşfedebiliriz. Ne fark eder, öyle ya da böyle hayat devam ediyor, önümüze bakalım tarzında düşünebiliriz veya düşünmeye çalışmamız yararlı olabilir. Gerçek manada bizi selamete kavuşturacak duygunun moral gücümüz olduğunu anlayabiliriz.

31 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

31 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Bugün yeni tanışacağınız karşı cinse ilgi duyabilirsiniz. Oysa o sizin hayalinizi süsleyen kişi olmayabilir.

31 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların ön plana gelmeye başladığı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Alışverişe çıkarsanız, büyük masraflara girmemeye çalışın. Satın aldığınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını doğru değerlendirmelisiniz.

31 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>