Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir. İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var.

Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız. Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir.

Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem. Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapabilirsiniz ve içsel anlamda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili çeşitli sorunlar gündeme gelebilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal anlamda genel bir rahatlama içine gireceksiniz. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanacaksınız. Alacağınız kararlar ve yapacağınız girişimler için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

27 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  saat 11:28 de, Terazi burcunda oluşacak Dolunayın sizlere olan yansıması, gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde ele alınırsa net olarak anlaşılabilir. Saat 05:47 Mars-Pluto zorlu görünümü eviniz alanı içindeki hakimiyet duygunuzun işaretçisi ve  o alanı koruma içgüdünüzün yükselişidir. Siz ailenizi bir arada tutmak, sınırlarınıza hiç kimsenin müdahalede bulunmaması için çaba sarfetmektesiniz. Doğal olarak dışarıdan gelebilecek bir etki veya size karşı yönelebilecek bir saldırıya, söze veya  gelişmeye karşı tepkide bulunabilirsiniz. Gücünüzü hafife almalarından hoşlanmıyorsunuz. Aslında rahat değilsiniz. Sanki her an, biri veya bir nedenle güvencesiz kalacakmış gibi kaygı taşıyorsunuz. Oysaki bu kaygı sizi gerginleştiriyor. Öncelikle biraz gevşeyin ve Dolunayın size tuttuğu ışık altında olan bitene bir daha bakın ve sizi rahatsız eden noktaları gözden geçirin.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatına ait konular hızlanmakta. Daha çok başarıya odaklanmak isterken sizi bağlayan ortak çalışmalar gündemde kalmaya devam edecek. İşi içine alan takım çalışmalarında verimli sonuçlar alacaksınız. Kariyere kendinize yeni bir hedef belirlemek üzere uzun vadeli planlar içine girmelisiniz. Ancak evde başlayan hareketlilik size beklemediğiniz sorumluluklar getiriyor.

27 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Uzun süredir mali sıkıntı çektiğinizi herkes biliyor. İşte sorunlar canınızı sıkıyor. Bugün bir dostunuz idmanınıza yetişecek.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların yaptıklarınızı eleştireceğinden veya planlarınızı bozmaya çalışacağından korkabilirsiniz. Bu nedenle, her türlü işinizi kimseye sezdirmeden yapmak istemeniz mümkündür. Yapacağınız çeşitli görüşmeleri bile gizli tutmaya eğilim gösterebilirsiniz.

27 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 45" R
Ay
Yay
28° 17' 43"
Merkür
Koç
16° 17' 14"
Venüs
Koç
28° 30' 36"
Mars
Balık
28° 10' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 11"
Satürn
Balık
16° 23' 43"
Uranüs
Boğa
22° 13' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 40"
Lilith
Başak
23° 06' 49"
True Node
Koç
15° 26' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>