Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş dünyanızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak sorunları olduğundan daha büyük görebilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda her türlü yeni karardan ve girişimden uzak durmalısınız. Duygusal konularda da küçük bir şansızlık yaşayabilirsiniz. Genel çevrenizde oluşabilecek sorunlara dikkat etmeli ve olaylara karşı esnek tutumlar göstermelisiniz. Akşam saatleri ise sosyal çevrenizde bir hareketlenme olacaktır.

25 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  yeni haftamız saat 01:08 Ay-Neptün ve saat 08:38 Ay-Merkür karşıtlığında başlıyor. Başak burcunda ilerleyen Ay, bir yandan çevre değişimleri, girişimler için incelemelerde bulunmamızı sağlarken, diğer yandan Balık burcundaki geçişler, bizi alıştığımız dünyaya hapsediyor. Yenilikte bulunmak mı yoksa eskiye bağlı kalmak mı bizi daha fazla endişelendiriyor bilemiyoruz. Ancak alttan alta  bir dürtü, mutlaka bir şeyler yapmalısın diyerek bizi harekete geçiriyor.

25 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün. Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir.

25 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza yeni yön çizmek adına planlar yapmaktasınız. Yeni bir düzen ve yurt dışı bağlantıları içine alan eylemler içinde olabilirsiniz. Ufkunuzu geniş tutmaya çalışmalısınız. Başkalarından öğrenecekleriniz sizin adınıza adına yol gösterici olacaktır. Eğitim içeren konularda ise net karar almakta zorluklar yaşanabilir. Realist düşüncelerden uzaklaşmayın.

25 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Koşturmacalar içinde aşkı yakalamanız an meselesi. Karşınıza doğru insan çıksa bile yakalayamayacak kadar yoğunsunuz.

25 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık insan grupları arasına girme isteğiniz artabilir. Sosyal hayatınızın canlanması ve oldukça renklenmesi mümkündür. Sosyal ilişkiler kurduğunuz kişilere açılmanız, sorunlarınızı paylaşmanız da günün ana konularından olabilir.

25 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 59" R
Ay
İkizler
13° 01' 44" R
Merkür
Koç
23° 32' 34"
Venüs
Boğa
12° 49' 45"
Mars
Koç
07° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 37"
Satürn
Balık
17° 22' 12"
Uranüs
Boğa
22° 54' 03"
Neptün
Balık
29° 10' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 15"
Lilith
Başak
24° 24' 10"
True Node
Koç
15° 13' 04"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>