Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı etkilenmelere karşı değişik bir bakışınız var. Bu bakış sizi sandığınız kadar koruma altında tutamayabilir. Dostça yaklaşımlarla duygusal etkilenmelerin arasındaki ince çizgi kolayca silinebilir.

Bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde hiç beklemediğiniz girdiler, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Bugün coşkulu bir gününüzdesiniz. Gereksiz satın alma eğilimleri içine girebilirsiniz.

Bugünlerde yeterince bilgilenmeden sorumluluk almanız zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve hayatınıza ilişkin kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda talihli olacaksınız. Ani gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir ve ilginç bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye çalışın.

23 Mart 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 05:28-24 Mart Pazar saat 17:49 arasında  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ne olup bittiğini tam olarak anlamadığımız konular üzerinde araştırmada bulunabiliriz. Parasal getirisi olan işler üzerinde düşünebiliriz. Cinsel anlamda arzularımız bir hayli yoğunlaşır. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Alım-satım için uygun bir zaman değildir.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kazançlar konusunda beklediğiniz gelişmelerde bazı gecikmeler var. Beklemek size zor geliyor.

22 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Mart 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Adeta yorgun bir savaşçı gibi zoru başarmanın keyfini çıkaracaksınız. İlişkinizde yaşadığınız zorluklarla başedebiliyorsunuz.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

23 Mart 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>